SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Daha Çok İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2016-02-05 18:15:17
A- A+ PAYLAŞ

BAL 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü Cihangir Serkan Meriç, 44 Malatyaspor olarak kendilerinin daha çok puana ihtiyaçlarını olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL)44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor'un şehrin iki güzide kulübü olduğunu dile getiren Meriç, "Dostlukların ön plana çıktığı ve pekişeceği maçlardan birisi olacak. Umarım Pazar günü saha içerisinde ve dışında hiçbir sıkıntı olmadan çocuklar ellerinden gelen her şeyi futbol adına yapacaklardır. Biz takım olarak Malatya Yeşilyurtspor maçına hazırız" diye konuştu.

"UMARIM FUTBOL ADINA GÜZEL ŞEYLER OLUR"

Meriç, kendilerinin daha çok puana ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Alt sıralarda olan takımlarla aramızdaki puan farkı fazla değil. Malatya Yeşilyurtspor'unda oynanmamış bir maçı var. Aramızda 5 puanlık bir fark var ama çıkıp Pazar günü oynayacağız. Önemli olan dostluğun kazanması. Orada çalışan teknik heyet ve futbolcular bizim arkadaşlarımız. Malatya'nın iki güzide takımı ve umarım futbol adına güzel şeyler olur. Umarım futbol konuşulur. Umarım iyi bir maç olur. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız."

"BİZ ÇIKIŞ YAKALAMK İSTİYORUZ"

Takım olarak artık çıkışa geçmek istediklerini dile getiren Meriç, "Biz hazırlık dönemi geçiremedik. Belen Belediyespor ile Suruç Gençlik Spor maçlarına tam hazırlanamadık. Bu hafta biraz daha üzerine koymaya başladık. Fiziksel olarak 60-65 dakikaya uzamaya başladı. Fiziksel gücümüz artıyor. Suruç Gençlik Spor maçı bizim için bir kazaydı. Ama kötü oynadık. Bunu daha öncede söyledim. Kötü oynadığınız bir maçı kazanma şansınız yok. Saha içerisinde mücadele etmezseniz, rakibiniz kim olursa olsun kazanma şansınız olmuyor. Neticede maç sahada oynanıyor.  Fakat artık bir çıkış yakalamak istiyoruz. Malatya derbisinde dostluk kazansın ama bizim puana daha çok ihtiyacımız var. İnşallah bizim için çıkış maçı olur" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız