SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim de Onlara Söyleyecek Çok Sözümüz Var"

0
Güncellendi - 2018-06-14 00:52:34
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nde seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milletvekili adayları Battalgazi ilçesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Partinin 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, Saadet Partisi’ne olmadık ithamlarda bulunulduğunu söyleyerek, “Bu düzen Milli Görüş davasının attığı temelle olmuştur” dedi.

Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları 24 Haziran seçimleri kapsamında Battalgazi ilçesindeki vatandaşlar ile bir araya gelerek ilçe esnafını ziyaret etti.

Esnaflarla tek tek selamlaşan partililer, sıkıntı ve talepleri de dinledi.

“BU DÜZEN MİLLİ GÖRÜŞ DAVASININ ATTIKLARI TEMELLE OLMUŞTUR”

Partinin 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, Saadet Partisi’ne yönelik ithamlara cevap verdi. Bugünkü düzeni Milli Görüş’ün sağladığının altını çizen Asiltürk, “ Ramazan’ın son günlerini yaşıyoruz. Bugünlerde bizler yalnızca ekonomiyi, kardeşliği, ayrışmanın sona ermesini konuşurken, birileri 49 yıldır davam diyerek Allah ve resulünün yanında yürüyen bir elime ayı bir elime güneşi verseler davamdan dönmem diyen Resulullah Efendimiz gibi düşünen ve kendi partilerinin verdikleri bütün makamları elinin tersiyle iterek kendi gayret ve gücüyle hakkı söyleyerek mecliste hayra motor şerre fren olmak için çalışan Saadet Partisi’ne yaptıkları itamı kendilerine iade ediyorum. Düne kadar siyasete şirk ve küfür diyenlerin hangi ayet ve hadisi değiştirip de siyasetin küfürden çıktığını kendilerine sormak istiyorum. Eğer bugün bir Müslüman birine selam veriyorsa, eğer bir başörtülü bir memursa, eğer imam hatip mezunu birisi cumhurbaşkanıysa bu Milli Görüş davasının attıkları temelle, Erbakan hocamın bu memlekete getirdiği düzenle olmuştur. Bunu bilerek hareket etmelerini istiyorum. Yoksa bizimde onlara söyleyecek çok sözümüz var.” şeklinde konuştu.

“DEMİRTAŞ GERÇEKTEN SUÇLUYSA CEZA VERİLSEYDİ”

Milletvekili adayı Asiltürk, Selahattin Demirtaş’ın tutuklu bulunması ile ilgili açıklamalrda bulundu ve bu konudaki iddialara da yanıt verdi. Eğer Selahattin Demirtaş suçluysa ceza verilirdi, Cumhurbaşkanı adayı olmazdı diyen Asiltürk, “Düne kadar Selahattin Demirtaş’ı çıkartmayı söyleyenlerin Selahattin Demirtaş’ın aday olmasının önündeki engelleri kaldıran olduğunu herkes biliyor. Eğer bu hükümet Selahattin Demirtaş gerçekten suçluysa ceza verseydi, Cumhurbaşkanı adayı olamazdı. Terörist dediği bir partiye 30 milyar lira hazine yardımı, seçim yardımı, 50 milyar lira da 2018 parti yardımı yapıyorsa artık kendileri düşünsün. Algı yönetimiyle birilerini suçlamasınlar, kendi günahlarına bizi de ortak etmesinler.   24 Haziran onların beklemediği dip bir dalgayla Milli görüşün mecliste en güçlü şekilde temsil edileceği bir sonucu ortaya çıkartacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız