SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Geleceğimizsiniz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:21:14
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada yaşlılarla bir araya gelen Başkan Gürkan, “Yaşlısına sahip çıkmayan bir toplum ve millet, geçmişine sahip çıkmamış olur” dedi.

Yaşlılar Haftası kapsamında Huzurevi’ni ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, burada kalan yaşlılarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Yaşlılara karanfil hediye eden Başkan Gürkan, “Yaşlılar bizim içinde toplumumuz içinde çok önemlidir. Yaşlısına sahip çıkmayan bir toplum ve millet geçmişine sahip çıkmamış olur. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlere biz ne kadar özen gösterirsek, geleceğimize de o kadar özen ve göstermiş oluruz. Bazılarınızın ekonomik durumları çok iyiydi. Bazılarınızın çocukları vardı, gayet iyiydi. Bugün devletimiz sizlere kucağını açmış, bu kadar personelleri sizlere amade etmiş ve bu yaşlı insanlarımıza sahip çıkın demiştir. Devlet olmak böyle bir şeydir. Burada sizler belki bir hüzün içerisinde de olabilirsiniz. Zamanında evimiz vardı, çocuklarımız vardı, gelinlerimiz, torunlarımız, vardı. ‘Ama biz buradayız’ diye bir üzüntüye kapılabilirsiniz. Şükür devletimiz ayakta ve sizler devletimizin himayesindesiniz. Tabi ki gönül arzu eder ki herkes ailesinin ocağının başında olsun. Hanımları yanında olsun, çocukları, evlatları, torunları yanında olsun. Ama dünya bir imtihan dünyasıdır. Bu imtihanda hepimiz şu veya bu şekilde geçeceğiz. Eğer biz genel anlamda, toplumun değerlerine baktığımız zaman, 70 ve 80 senelik ömrümüzün genel hayatımızda çok kısa bir dönem olduğunu ifade ederiz. Benim sizlerden ricam moralinizi bozmayın. Çocuklarınızla, ailelerinizle, hüzünlenmeyin” dedi.

Başkan Gürkan, daha sonra Huzurevi’nde kalan yaşlıların yaptığı el emeği göz nuru çalışmaların sergisini gezdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız