SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Hedefimiz Şampiyonluk"

0
Güncellendi - 2018-09-07 20:43:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un kulüp tesisinde basın toplantısı düzenleyen Palancı, takım olarak 28 Temmuz'da Malatya'da yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını anımsatarak, 6 Ağustos'a kadar Malatya'da çalıştıktan sonra ikinci etap kamp çalışmalarını Erzurum'da geçirdiklerini ifade etti.

Palancı, Erzurum'da 15 günlük bir kamp süreci geçirdiklerini belirterek, "Bu süreçte 3 hazırlık karşılaşması oynadık. Çok faydalı bir kamp geçirdik" dedi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un hedefi olan bir takım olduğunu dile getiren Palancı, şunları söyledi: "Hedefi olan bir takımdayım. Hedefi olan takımda da bana bu şansı verip, bu kadroyu oluşturan öncelikle Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a, Malatya Yeşilyurt Belediyespor kulübü yönetimine ve başkanına çok teşekkür ediyorum. Biz aslında insanların dışarıda konuştuğu gibi çok ciddi bütçelerle bir takım yapmadık. Mütevazi denilebilecek bir bütçeyle çok iyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum."

Palancı, santrafor mevkii için bir arayışlarının olduğunu belirterek, "Bir santrafor arayışımız vardı. Geçen sezon Van Erciş takımında forma giyen forvet oyuncusu Boabacar Faradji Diallo'yu aldık ama onun 3 maç cezası var. Onun için bir santrafor arayışımız sürüyor. Görüştüğümüz şuanda liglerinde oynayan ve iyi durumda olan 2-3 isim var ama maliyetleri bize uymadığı sürece de bugüne kadar gelmek zorunda kaldık" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının iyi geçtiğini dile getiren Palancı, "Çalışmalarımız iyi gidiyor, hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda da inanıyorum ki bu takım lig başlamasıyla birlikte bunu yakalayacak güce erişecektir. Bu anlamda çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

BAL Ligi'nde fikstür çekiminin gerçekleştirildiğini anımsatan Palancı, "Fikstür çekimi yapıldı, maçlar 23 Eylül'de başlayacak. İlk maçımız yine bizim kardeş takımımız Pütürge Belediyespor ile olacak. İyi bir fikstür çektik diye düşünüyorum. Geneline baktığımız zaman şanslı bir fikstür çektik diyebiliriz. Tabi ki ne olursa olsun benim teknik adamlık anlayışımda şu var; her rakiple oynayacaksınız. Bunun zamanı, yeri hiç fark etmiyor. Her rakiple oynadıktan sonrada fikstürün çok bir önemi yok" ifadelerine yer verdi.

Palancı, sezon başında imza töreninde söylediği gibi hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydederek, "Şampiyonluk dışında alacağımız her sonuç bizi başarısız addeder. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Buradan inşallah 3.Lig'e bir takım çıkaracağız" dedi.

Transferde büyük ölçüde istediği oyuncuların alındığını ifade eden Palancı, "Yüzde 90'ı benim istediğim kadroydu. Bu kadroyu kurarken de gerçekten karakterlerine inandığım, gerçekten futbolculuklarına inandığım oyuncuları almaya çalıştım. Öylede bir kadro kurduğuma inanıyorum. Şuandaki görüntü futbol takımının dışında kolej takımı. Çalışmalarımızda hiçbir sorun yaşamadan, kazasız belasız ufak tefek sorunlara rağmen bugüne kadar geldik" dedi.

Palancı, gruptaki takımlara ilişkin ise "Benim üzerinde durduğum takımlardan birisi 1920 Maraşspor idi. Onlarla hazırlık maçı yaparak, görme imkanımız oldu. Kadro açısından bakıldığında Dersim'i zaten biliyorum, aynı otelde kamp yaptık. Kapalı kutu diyebileceğimiz Şanlıurfa Belediyespor var. Bana, 'rakipleri seyrettirdin mi?' diye soruyorlar, ben rakipleri seyrettirmem. Benim ne yapacağım önemli, rakip rakiptir. Tabi ki seyrettirip, önemli hamlelerde fark ettirecek taktiksel çalışmalar olabilir ama bizim ne yapacağımız önemli olduğu için, onlar bize önlem alsınlar. Bizim onlara önlem almak gibi bir niyetimiz yok" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Artık bu yıl ŞAMPİYON olalım.Her ilin 3.lig de takımı var.Malatya nında olsun.Allah yolunu açık etsin Yeşilyurt Belediyespor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hocam.basarilar.diliyorum.isallah.sanpiyon Olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (5 yıl önce)
    Güveniyoruz sana hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem karakurt (5 yıl önce)
    Eyvallah krallll
    0
    0
    Yanıtla