SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Altı Puanlık Bir Maç”

0
Güncellendi - 2016-11-10 11:41:53
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un orta saha oyuncusu Meriç Akpınar, 62 Pertek Spor deplasmanında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını ifade ederek, Şehit Kamil Belediyespor ile altı puan değerinde bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

BAL Ligi 2. Grubun tek üniversite takımı olan İnönü Üniversitesispor, ligin 8’nci haftasında sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 7’nci hafta deplasmanda Tunceli ekibi 62 Pertek Spor’u 1-0 yenerek, ligdeki ikinci galibiyetini alan sarı siyahlılar, Şehit Kamil Belediyespor karşısına da mutlak 3 puanla çıkmayı hedefliyor.

Takımın genç orta saha oyuncusu Meriç Akpınar, 62 Pertek Spor deplasmanında iyi bir mücadeleyle 3 puanı aldıklarını ifade etti.

Akpınar, deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “62 Pertekspor karşısında iyi mücadele ettik. İki kaliteli ekibin karşılaşmasında gülen taraf biz olduk. 62 Pertekspor, iç ve dış sahada başarılı skorlara imza atan bir ekip. Zor maç oldu. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini ortaya koydu ve galibiyetle ayrıldık” dedi.

Pazar günü Yeşiltepe 3 nolu sahada Şehit Kamil Belediyespor ile karşı karşıya geleceklerini anımsatan Akpınar, şunları söyledi: “Şehit Kamil Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Bu maça iyi hazırlanıyoruz. Hedefimiz üç puan olacak. Bu maçtan üç puanla ayrılırsak eğer, Bay haftası öncesi bizim için büyük moral olacak. Altı puanlık bir maç bizim için. Her şeyin farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak, üç puanla ayrılmak istiyoruz.”

Genç oyuncu, ligde hadlerini bilerek mücadele ettiklerini belirterek, “Ligde çok kaliteli ekipler var. İyi transferler yaptı. Şampiyonluk hedefi olan takımlar var. Düşmeme mücadelesi veren takımlar var. Bizde genç bir ekibiz. Yaş ortalamamız 20 yaş civarında. Mücadelemiz üst seviyede. Bundan sonrada böyle devam edersek eğer ligi orta sıralarda bitiririz. Haddimizi bilerek mücadele etmemiz lazım. Bu haftaya kadar böyle mücadele ettik. Bundan sonrada hedefimiz budur. Haddimizi bilerek maçlara çıkacağız” diye konuştu.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - malatyahaber.com

meric-akpinar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız