SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Ayrı Bir Gurur"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:12:10
A- A+ PAYLAŞ

Merkezi İstanbul olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı Bekir Alyüz ile yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce Malatya'dan İstanbul'a atanan Vali Vasip Şahin'i ziyaret ederek, yeni görevinden dolayı kutladılar.

Konuklarını makamında kabul eden Vali Şahin, MASTÖB) Genel Başkanı Alyüz ve Yönetim Kurulu üyeleri  Aziz Damar, Yusuf  Canbay, Hasan Arıkbuğa, Ömer Adıyaman, Hüseyin Memiş, Hamza Boztepe, Bilal Elmas, Nazife Özdemir, Nevzat Gültekin, Halim Bölükbaşı, Celalettin Özyavuz, İbrahim Bozkurt, Güler Özer ve Yaşar Yaman’a ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti. Şahin,  "Malatya’da çalıştığım süre içerisinde Malatyalılarla iyi bir diyalog içerisinde oldum. Malatya tarihi ve kültürel birikimi ile Malatyalılar ile özümsemiş. Malatyalılar Her şeyiyle kültürüyle yaşayan ve yaşatan bir anlayış içerisinde hareket ediyor. Bu anlamda Malatya’yı ve Malatyalıları tanıdığım için çok mutluyum. MASTÖB Genel Başkanı Bekir Alyüz ve Yönetim Kurulu üyelerine  bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

MASTÖB Genel Başkanı Alyüz de, “Sayın Valimizin Malatya'dan ayrılması bizleri çok üzdü.  Ama büyük bir devlet dediğimiz metropol bu şehre, Malatya'dan İstanbul Valisi olmakta bizim için ayrı bir gurur. İnanıyorum ki, Sayın Valim hiçbir zaman bizleri ve Malatyalıları unutmayacaktır. Biz de Sayın Valimizi Malatyalılar olarak unutmayacağız. İstanbul'da Malatya'nın yeni kapısı oldu. MASTÖB ailesi olarak Sayın Valimize başarılar diliyoruz, Allah kolaylıklar versin, yolu açık olsun” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız