SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Başlangıç"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:56
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Gençlik Merkezi açıldı.

Doğanşehir Belde ve Köylerini Kalkındırma Derneği tarafından yapılan proje ile SODES- DOKAB- Malatya Valiliği, Doğanşehir Kaymakamlığı, Doğanşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile yapılan Gençlik Merkezi açılışına; Kaymakam Mehmet Soğukpınar, Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, Doğanşehir Emniyet Müdürü Turgut Tatar, Dernek Başkanı Turan Canpolat ve birçok davetli katıldı.

SODES Projesi kapsamında yapılan Doğanşehir Gençlik Merkezi açılışında konuşma yapan Proje Koordinatörü Bilal Aksoy, “Bu proje bir yıllık büyük düşünülmüş bir projedir. Gençlerimizin burada gönüllerince eğlenmesi, ders çalışması spor yapması internete girmesi ile ilgili olarak her şey düşünülmüştür” dedi.

Doğanşehir Belde ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Turan Canpolat ise, “Bu projeyi sürdürülebilir hale getirmek için harcadığımız çabayı daha sonra da devam ettirmek için harcayacağız. Burada kimseden kesinlikle ücret alınmayacak, amacımız gençleri kazanmak olmalı, bir yıllık olan bu projeyi bizler kendi imkanlarımızla sürdüreceğiz. Bu proje bizim için bir başlangıçtır. Avrupa Birliği projeleri de yapacağız. Doğanşehir’e en mükemmel hizmeti getirmek için çalışacağız” diye konuştu.

Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Belediye Başkanı İbrahim Karaman ve Vahap Küçük’ün yaptığı teşekkür konuşmasından sonra salonun açılışına geçildi. Salonun açılışından sonra sanatçı Mustafa Bozkurt, Doğanşehir Belediye Düğün Salonu’nda gençlere yönelik konser verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız