SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizim İçin Çok Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen Malatya Şubesi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Sendika binasında düzenlenen bayramlaşma programına, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, BBP İl Başkanı Ramazan Keltaş, Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Kayaduman, Memur-Sen Malatya Şube yönetimi ve üyeler katıldı. Kayaduman, "Ramazan ve Kurban Bayramı bizim için çok önemli. Kırgınlıkların, dargınlıkların ortadan kalktığı, insanların birbirlerine karşı olan sevgisinin ve saygısının giderek arttığı, muhabbetin arttığı, Allah'ın biz Müslümanlara bahşettiği önemli nimetlerden iki tane bayramımız var. Memur-Sen
olarak bizde bu önemli günlerde bir araya geliyoruz. Allah'a şükür ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü durumuna gelmiş bir konfederasyonuz" dedi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ise, "İnanç değerlerimiz içerisinde senede iki kez bayramlarımızı idrak etmekteyiz. Elbette ki bayramlarımızın sevince dönüşmesi, birlik ve beraberliğimizin tesis edilmesi, özellikle İslam dünyasında kan kanın durmasını diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz için sivil toplum kuruluşlarımızın üzerine de görevler düşmektedir. 25 yıl öncesinde sendikaların hep patron sendikacılığı olduğuna şahit olmuştuk. Bu ülkenin bugüne kadar demokratikleşme noktasında önlerinin
tıkanmasına vesile olacak adımlara bir takım karanlık güç odaklarıyla beraber olduklarını gördük. Ama bugün Memur-Sen çalışanlarının haklarını korunması, ülkemizin daha demokratik bir ortama kavuşması noktasında hep haklının yanında olmaya gayret gösteriyor" diye konuştu.

BBP İl Başkanı Keltaş da, herkesin bayramını kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız