SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Gurur Verici"

0
Güncellendi - 2018-09-21 01:06:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kuruluş sürecinde vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ediyorum. Çünkü bilim artık teknoloji ile buluştuğu anda ürettiği ürünlerle gelişecek. Bundan sonraki süreçte gerek kampüsümüzün kurulma sürecinde gerekse de yeni fakültelerimizin kurulma sürecinde bir yoğunluğumuz olacak. Bu süreçte öğrencilerimizin en iyi şekilde motive edilmesi konusunda, ‘Malatya’da öğrenciyiz, ama şu şu imkanlarımız var’ diyebileceği bir üniversiteyi Malatya’ya kazandırmak istiyoruz. Bizler üniversite olarak öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz, yerel yönetimlerimizden de destek göreceğimizi ümit ediyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İnönü Üniversitesi’nden sonra ikinci bir devlet üniversitesi olarak Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kuruluşu kentimiz için büyük bir şans. İkinci bir devlet üniversitesi Malatya’nın gelişimine çok büyük bar katkı sunacağı aşikar. Özelikle alanında tecrübeli, sosyal ve siyasal anlamda da ciddi bir çevresi olan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un rektör olarak atanması da bizim için gurur verici bir durum. Malatya olarak bir bütünüz. Malatya için kim bir çalışma yaparsa biz yerel yönetim olarak her hayırlı işin yanındayız. Bunu taahhüt ediyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak Malatya Turgut Özal Üniversitesi için yapabileceğimiz ne varsa üniversitemiz ve rektörümüzün yanındayız. Çünkü amaç şehri geliştirmek ve kalkındırmak” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, ziyaretin anısına Rektör Prof. Dr. Karabulut’a kahve takımı hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız