SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin İyi Olmadı"

0
Güncellendi - 2018-10-22 16:29:51
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda 1-0 yenildikleri MKE Ankaragücü maçında kötü oynadıklarını söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, MKE Ankaragücü maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.

MKE Ankaragücü maçından mağlubiyetle dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Gündüz, "Milli maç arasının ardından takımın ilk maçında puan kaybetmesi taraftarı üzdü. MKE Ankaragücü karşısında kötü oynadık. Puan kaybı bizim için iyi olmadı. En az bir puan almalıydık." değerlendirmesinde bulundu.

Gündüz, ligde oynayacakları 3 maçın kendileri için zorlu geçeceğini belirterek, "Ligde zorlu maçlar var. Bu hafta Türk futbolunun lokomotif takımlarından Galatasaray'ı konuk edeceğiz. Ardından Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor ile karşılaşacağız. Şimdi bu 3 takımdan nasıl puan alacağımızın hesaplarını yapacağız. Bu karşılaşmalardan en az 5 puan almamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • orhan özel (5 yıl önce)
    hedefi küçültmek iyi değil basın sözcüsü olarak 7- 9 puana talibiz demesi daha iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erdal bey o transfer komitesine benden bir demet çiçek alıp git ve yaptığı transferlerden dolayı tebrik et.
    0
    0
    Yanıtla