SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Lig Yeni Başladı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:49
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da forvet oyuncusu Emrah Ekmekçi, ligin kendileri için yeni başladığını belirterek, ileride her şeyin kendileri adına daha iyi olacağını söyledi. 

Denizli Belediyespor ile sahalarında oynadıkları müsabakada iyi mücadele ettiklerine değinen Ekmekçi, kendileri için galibiyetin büyük önem taşıdığını, sahadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Ekmekçi, iyi mücadele sonrasında istedikleri skoru aldıklarını ifade ederek, “Denizli Belediyespor maçının geneline baktığımız zaman çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İyi oynamaktan çok, galibiyete ulaşabilmek için iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. İyi mücadele edince de skor geliyor” diye konuştu.

İyi bir başlangıç yaptıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, “İyi bir başlangıç olacağını ümit ediyorum. Bizim için lig yeni başlıyor. Bu anlamda iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah ilerisi içinde daha iyi şeyler olur” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız