SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Rakip Fark Etmiyor"

0
Güncellendi - 2018-02-28 02:53:44
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Atiker Konyaspor karşısında iyi mücadele ederek, iyi bir skorla Malatya’ya dönmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, ligde 3 hafta galip gelemediklerini anımsatarak, “Kardemir Karabükspor kendi sahamızda oynayacağımız ve ligin alt sıralarından biraz daha uzaklaşacağımız bir maçtı. İyi bir oyunla, güzel bir galibiyet aldık. Biraz daha alt taraflardan uzaklaştık ama daha oynayacağımız çok maç var. O yüzden asla ve asla rehavete kapılmadan matematiksel olarak ne zaman garantilersek, o zaman biz de rahatlayacağız. Şu anda her şey gayet iyi. Oyuncularımız moral ve motivasyonları yerinde. Ben futbolcularımız, Erol hocamızı ve ekibimizi kutluyorum” diye konuştu.

Yeni bir haftaya girdiklerini ve maçların zorluk derecesinin arttığını anlatan ve Atiker Konyaspor deplasmanına gideceklerini kaydeden Ravcı, şunları söyledi:

“Haftalar gitgide azalıyor. O yüzden maçların zorluk derecesi de birbirinden önemli hale geliyor. Bu hafta ligin alt sıralarında Konyaspor ile oynayacağız. Devre arasında yaptıkları transferlerle daha güçlü pozisyona geldiler. Mutlaka kazanmak isteyeceklerdir. Biz gerek içeride gerek deplasmanda hem oyunumuzla hem mücadelemizle oradan iyi bir sonuçla dönmeye çalışacağız. Bizim için rakip fark etmiyor. Bütün maçlara aynı motivasyonla, ciddiyetle çıkıyoruz, ligdeki bütün takımlara saygı duyuyoruz. İnşallah bu hafta da iyi bir skorla Malatya'ya döneriz."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Muhteşem sportif lizbonumuz Ali Ravcı varken rakip kim olduğu hiç önemli değil tabi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi (6 yıl önce)
    Malatya'nın Konyaya şansı tutar.Geçmişte ki 8 - 2 malatya deplasmanda kazanmıştı . Yine 2005 yılında Konyada 2 - 0. Kazandı. O maçı canlı izledim.
    0
    0
    Yanıtla