SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Ne Yaptığımız Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:39:24
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un forvet futbolcusu İlyas Çakmak, Tokatspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Çakmak, Tokatspor maçında geriye düşmelerine karşın iyi bir mücadeleyle karşılaşmadan galip ayrılmasını bildiklerini belirterek, "Takım olarak her geçen hafta daha iyi mücadele ediyoruz. Gümüşhanespor maçında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Takımın üzerinde bunun stresi de vardı ama bu stresi kısa sürede üzerimizden attık. Tokatspor karşısında 1-0 geriye düştük ama hemen toparlanıp, istediğimiz golleri bulduk. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan aldık. Bizim adımıza güzel bir hafta oldu. Tabi maçları hafta hafta düşünüyoruz. Rakiplerimizin maçlarından çok, bizim ne yaptığımız önem taşıyor” dedi.

Çakmak, Aydınspor 1923 karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade ederek, “Önümüzde zorlu Aydınspor 1923 deplasmanı var. Her maç bizim için final havasında geçiyor. Bu düşünceyle karşılaşmalara çıkıyoruz. İnşallah iyi bir seri yakalayıp, hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız