SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Oğlan Tavuk Zannetmiş"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:05:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da evinin yakınlarında oğlunun tavuk zannederek yakaladığı şahini koruma altına alan vatandaş, şahini Malatya Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. 

Tecde Mahallesi’nde yaşayan Nusret Başyiğit’in oğlu, dışarıda oyun oynarken yolda gördüğü ve tavuk zannettiği şahini alarak eve getirdi. Nusret Başyiğit, şahini evinin çatısında bulunan tavuk kafesine koyarak, durumu Malatya Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü’ne bildirdi. Eve gelen görevliler, şahini teslim aldı. Şahini Malatya Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü’ne teslim eden Nusret Başyiğit, “Şahin bizim evin yakınına konmuştu. Küçük oğlum tavuk zannederek şahini yakalamış. Şahin olduğunu görünce korkudan yaklaşamadı. Şahini hemen koruma altına aldık” dedi.

Başyiğit, insanlık görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Ülkemizdeki bir taş ve bir karış toprak bizim için değerlidir. Allah bize emanet etmiş, gözümüz gibi bakmak zorundayız. Şahini yakaladık. Kimileri ticaretini yapıyormuş. Ancak bizim için manevi değeri daha büyük olduğu için Malatya Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü’ne teslim ettim” diye konuştu.

Yaralı olmadığı kaydedilen şahinin kontrollerinin yapılmasının ardından doğaya bırakılacağı belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız