SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bizim Vekiller Ne Düşünüyor?

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:41:36
Bizim Vekiller Ne Düşünüyor?
A- A+ PAYLAŞ

ELAZIĞ- Adalet ve Kalkınma Partisi  Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay, Malatya-Elazığ-Tunceli-Bingöl Planlama Bölgesi'nin 1/ 100 bin ölçekli çevre düzeni planına itiraz etti. 

Alpay, yaptığı açıklamada daha önceki itirazlardan sonra yapılan düzeltmelerle ilgili de bilgi verdi. Alpay, “Elazığ’ın mevcut potansiyeline uygun, her açıdan gelişmesini ve kalkınmasını sağlayacak bölgede ve Türkiye’de önemli bir merkez olmasına imkan sağlayacak çevre düzen planının yapılması ve 1 bölü 100 bin üst ölçekli çevre düzen planının en son güncellenmiş, gerçekçi ve sağlam verilerle hazırlanması, bunun yanında yapılan diğer itirazlardaki hususların da değerlendirmeye alınmasıyla ilgili Elazığ Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’ne dilekçeyle başvuru yaptım” dedi.

Alpay, bir önceki askıya yaptığı itirazdan sonra çevre düzeni planında bazı düzeltmeler ve eklemeler olduğunu, yapılan yeni itiraz sonrası süreçte de konunun takipçisi olacağını belirtti. Alpay, itiraz dilekçesinde plandaki bazı başlıkların yeniden incelenmesini ve değerlendirilmesini de istedi. 

Bu arada, 3. kez askıya çıkarılan çevre düzeni planı ile ilgili Malatya milletvekillerinin görüşlerinin ne olduğu henüz öğrenilemedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız