SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Yolumuz Şampiyonluk Yolu"

0
Güncellendi - 2017-02-07 18:26:20
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Jonathan Serge Folly Ayite, Evkur Yeni Malatyaspor’u hedefine ulaştırmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Devre arasında Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor’dan transfer edilen forvet oyuncusu, “Kampa yeni katıldım. Herkesin beni beklediğini biliyorum. Fazla söyleyecek bir şey yok. Güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu gördüm. İyi çalışıyoruz” dedi.

Ayite, önlerindeki Denizlispor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Altı aydır bu ligden uzak olsam da ligi iyi tanıyorum. Denizlispor’da forma giyen futbolcuları da tanıyorum. Onların ne zaman iyi ne zaman kötü oynayacakları belli olmuyor. O yüzden Denizlispor tehlikeli bir takım olarak görüyorum. Ama bizim yolumuz, şampiyonluk yolu. Şampiyonluk yolunda da bize nasıl bir sonuç gerekiyorsa, o sonucu alacağız.”

Evkur Yeni Malatyaspor’un hedefini iyi bildiğini dile getiren golcü futbolcu, “Evkur Yeni Malatyaspor ile hedeflerimiz uyuşuyor. Hedefi olan bir takıma geldim. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip, takıma katkı sağlamak istiyorum. Atacağım gollerle takımı hedefine ulaştırmak istiyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • hasan (7 yıl önce)
    lafla olmuyor sahada göreceğiz,
    0
    0
    Yanıtla
  • izmir servis (7 yıl önce)
    Y.malatyasporumuza kaliteli oyuncu ayite iyi olacak takımımıza .....malatya sporumuzuda unutmayalım.Gurbetten takımımıza destek oluyoruz.umarım taraftarımızda desteğini esirgemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • EREN (7 yıl önce)
    Her maçın önemli olduğu gibi denizli maçı da bizim için çok önemli istanbul da yaşayan MALATYA lı lar olarak İNŞALLAH stadı doldurup 3 puanı 3 gol ile alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Maşallah nazar değmez inşallah, o dört büyüğün istanbul üçlüsü tıpış tıpış malatya arena ya gelecek cevabını alıp gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (7 yıl önce)
    Karabela dolu takım rakipler korksun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Bahane yok bundan sonra tek hedef 3 puan insallah o da olacak biraz da iyi pas yaptimi o is tamamdir
    0
    0
    Yanıtla