SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizimle Dalga Geçtiler Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:11:06
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Okullar arası Türkiye Şampiyonası sona erdi. Gergin geçen Türkiye Şampiyonasında Fatih Ortaokulu sıkıntılı şampiyonadan, takım halinde Türkiye dördüncüsü olmayı başardı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Okullar arası Türkiye Şampiyonası, Nevşehir’de yapıldı. 22-24 Mayıs tarihleri arasında Ürgüp’te yapılan Türkiye Şampiyonasına Malatya’dan 2 okul katıldı. Fatih Ortaokulu ve Fatih Lisesinin katıldığı Türkiye Şampiyonası Malatya adına biraz gergin geçmesine rağmen Fatih Ortaokulu, şampiyonada 4.olmayı başardı. Fatih Ortaokulu takım halinde zamana karşı 6 kilometre yarışta ve Yol yarışması 16 kilometre  yarışta dördüncü olarak, eldeki olanaklarla önemli bir başarıya imza attı.

Fatih Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Acet, şampiyonada yaşadığı sıkıntıların kendilerini çok fazlasıyla üzdüğünü ifade etti.

Acet, Nevşehir’de Malatya’nın hor görüldüğünü ifade ederek, yetkililere seslendi: “Biz, Malatya’da spor branşlarından birçok başarıya imza attık. Ama son katıldığımız Şampiyona bizi gerçekten çok üzdü. Nevşehir’de bulunan okulların şampiyonada materyal olarak bizden üstünlerdi. Turnuva başlamadan önce, bizim kiraladığımız bisikletler ile kıyafetlerimizle dalga geçtiler. ‘Bu bisikletlerle mi birinci olacaksınız’ dediler. Biz, yinede takım olarak Malatya’ya dördüncülük  madalyası getirdik. Elimizde bulunan bisikletler ve kıyafetler onlardı. Gerçekten çocuklarımız şampiyona öncesi bu duruma çok üzüldü. Çocuklarımızın moralleri bozulmasaydı, biz o şampiyonadan birinci olarak bile dönebilirdik” diye belirtti.

Dereceye giren öğrencileri tek tek kutladığını dile getiren Acet, “Türkiye Şampiyonasında dördüncü  olan öğrencilerimizi tek tek kutladık. Aslından onlar benim gözümde Türkiye Şampiyonu oldular. O turnuvada o muameleyle karşı karşıya kalmalarına rağmen, yinede elinden gelenleri yaptılar. Çocuklarımız hem Malatya’mızı hem de okulumuzu en iyi temsil ettiler. Şahsım adına onlara çok çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını geleceğini ümit ediyorum” dedi.

Türkiye dördüncüsü olan Fatih Ortaokulu sporcularının isimleri şöyle: Zeynep Gencer, Kübra Arslan, İrem Nisa Şahin, Suna Kenrü, Fatma Yıldırım ve Damla Usalan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız