SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizimle Malatya Kazanacak'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Cumartesi günü oynanması gereken Malatyaspor maçının ertelenmesini sporu siyasete alet etmek olarak nitelendirdi ve tepki gösterdi.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, beraberinde Saadet Partisi Eski Genel Başkanı ve Onursal Başkanı Recai Kutan, il başkanı Mehmet Asiltürk, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar ve Meclis Üyeleriyle Birlikte Sarıcıoğlu, Cirikpınar, İlyas, Yamaç, Zaviye, Mahalle Toplantılarına Katılarak Mahalle Sakinleriyle bir araya geldiler. Mahalleliler tarafından muhteşem karşılanan Çerçi “ bu sevgi’nin özelliği Malatya Belediyesinin gerçek sahipleri olan Halkımızın sesleridir. 30 Mart sabahı bizimle birlikte Malatya halkı kazanacak ” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, halka hitaben yaptığı konuşmasında “ Yaklaşan Yerel seçimlerde yani pazar günü hemşerilerimiz Malatya’yı 5 yıl yönetecek başkanını ve meclisini seçecek.

Seçeceğiniz Başkanın projelerinin olması gerekiyor. İşi bilen olması gerekiyor. En önemlisi deneyim ve tecrübesinin olması gerekiyor. Belediyecilik öyle bu işi ben yaparım demeyle olmuyor. Belediye makamı hizmet makamıdır. Acemi yetiştiren yer değildir. Malatya’mızın kaybetmemesi için bunlara dikkat edilmeli.

Biz hemşerilerimize sunduğumuz 44 adet projelerimizle ve güçlü bir meclis üyeleriyle geliyoruz. Malatyalı hemşerilerimize ve Malatya’da yaşayan tüm hemşerilerimize adil olarak hizmet edeceğiz.

Bizler daha önce 5 yıl gibi bir dönemde Malatya ve Malatya’da yaşayan tüm hemşerilerimize adil bir şekilde hizmet ettik. Bu hizmetleri yaparken de her Mahallemizin tümüne hizmetlerle ilgili ayrım yapmadan hizmet yaptık. İnşallah Rabbimin Dileğiyle, sizlerin isteğiyle geldiğimizde bu hizmetlerimiz adil bir şekilde devam edecektir.

Biz yeniden aday olduysak hemşerilerimizin desteğiyle aday olduk. Başkaları gibi 5 vekillin dayatmasıyla aday olmadık. Siz kıymetli hemşerilerimin isteğiyle bizler aday olduk. Bizde sizleri mahcup etmeden sizlere hizmet edeceğiz.

Malatyalı hemşerilerimizin bizlere verdikleri destekten dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Hemşerilerimizin bizlere verdiği bu destekten dolayı ne hikmetse bazılarının aşırı rahatsız olduklarını görüyoruz ki bunlar gittiği her yerde bizlere çamur atarak siyaset yapıyorlar.

Ama biz onlar gibi hiç kimseye çamur atmayacağız yolumuza devam ederek Malatya’mıza hizmet yapmak için yola çıktık. Onların ise ne için yola çıktıklarını Malatyalı hemşerilerimiz daha iyi biliyorlar.

Sayın vekillere soruyorum Malatya’mızda bölge müdürlükleri gitti. Sesiniz çıkmadı. Malatya’mızdaki fabrikalar satıldı ve kapandı. Yine organize sanayi bölgesinde fabrikalar kapandı ve kapanıyor. O kadar çalışan kardeşlerimiz mağdur oldular. İşsiz kaldılar sizler niye kılınızı kıpırdatmadınız? Somut hangi adımları attınız?

Malatya’mızda gençlerimiz ve hemşerilerimiz işsiz kaldı sizlerden maalesef çıt bir ses çıkmadı? Vagon fabrikasıyla ilgili bir çalışmanız olmadı? Bu fabrikaya niye sahip çıkmadınız? Bu fabrikayı niye Erzincan’a kaptırdınız? Binlerce işsiz genç’e ekmek kapısı Olacakken Erzincan’a kaptırdınız. Şimdide ortaya çıkmışsınız neymiş bizim gösterdiğimiz bir dayatmayla getirdiğim adayımıza oy veriniz diyorsunuz. Malatyalı hemşerilerimiz sandık başında sizlere sarı kartı göstereceklerdir.

Vekillerimiz yine her gittiği yerlerde diyorlar ki bazıları Malatyaspor’u siyasete karıştırıyorlar diye çamur atıyorlar. Peki, sizler Malatyaspor için ne yaptınız? Biz hiç değilse kendi dönemimizde Malatyaspor’u nerden nereye getirdiğimizi herkes gördü. Bunu tüm Malatyalı kardeşlerim biliyorlar. Peki, siz ne yaptınız şimdiye kadar bakın ki Malatyaspor’un durumu belli. Malatyaspor zor günler yaşarken 5 vekil neredeydi? Şimdi istekleri neymiş efendim biz dayatmayla getirdiğimiz adayı Malatyalı halkı seçecektir diyorsunuz. Yemezler kardeşim sizler Malatya’ya ve Malatyaspor’a ne verdiniz ki birde olmamış gibi Malatyalı halkımıza bizim dediğimiz olacak diye bizim dayatmayla geliyorsunuz. Getirdiğimiz adayı seçeceksiniz diyorsunuz.

Kıymetli hemşerilerimiz peki Malatyaspor’un Cumartesi günü oynaması gereken maçı neden iptal ettiniz ve neden bu maçı Pazartesi gününe aldınız. Malatya’da daha önce il spor kurulu tarafından bu maçla ilgili her hangi bir gerekçenin olmadığını söylerken bu maç neden iptal edildi.

Lütfen bu maçın neden ve kimler tarafından iptal edildiğini yetkililer açıklasınlar. Malatyaspor’un şu andaki durumu sanırım ki bazılarının umurunda bile değildir. Ama bizim umurumuzda. Demek ki Malatyaspor’u siyasete alet edenlerde varmış. Bizler göreve geldiğimizde Malatyaspor’umuza sahip çıkacağız. Daha önce nasıl Malatyaspor’umuza sahip çıktıysak bugünde sahip çıkacağız.

Kıymetli hemşerilerim bakın Malatyalı 5 vekillerimiz her gün sırayla Televizyon ekranlarını meşgul ederek gözünün içine bakarak hemşerilerimizin karşısına çıkıyorlar anlatıyorlar. Bizde diyoruz ki vekiller öncelikle kendiişlerini yapsınlar ve bu vekiller şimdiye kadar Malatya’mıza ne hizmetler yaptıklarını anlatsınlar ki halkımızda bu yapılan hizmetleri görsünler diyoruz.

Seçim süresinde kentsel dönüşümle ilgili sizlere yeniden tespit yapılacak deniliyor ama itiraz edenlerin tespiti yeniden yapılacak deniliyor. Peki; 2 yıldır nerdeydiniz? Bu insanları niye mağdur ettiniz. Güzelim insanlarımızı yollara niye döktünüz? Peki, bunun hesabını kim verecek. Ama halkımız 29 Martta sizlere hesabını soracaklardır.

Malatya’da ki Kentsel Dönüşüm uygulaması sakat ve bozuk. 2 yıldır insanlarımıza eziyet çektiren bir uygulama için diyorlar ki biz sizin evinize 30 milyar değer biçtik 30 milyar vereceksin sana da 90 metre kare ev vereceğiz 15 katlı binalar dikeceklermiş birde buradaki insanları borçlandıracaksın hem insanları müstakil evinde çıkaracaksın hem de insanlarımızı borçlandıracaksın bu nerde görülmüş.

Biz göreve geldiğimizde hemşerilerimizin bu mağduriyetten kurtaracağız. Başkalarının yaptığı bu zulümden hemşerilerimizi kurtaracağız.” dedi.

Ayrıca Maraş’tan Yozgat’a giden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesinin talihsiz bir kaza olduğunu belirterek bir an önce enkaza ulaşılması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkan Adayı Çerçi “Bir an önce helikoptere ulaşılması en büyük temennimizdir. Her şeye rağmen Sayın Yazıcıoğlu ve beraberindeki arkadaşlarla ilgili umudumuzu koruyor ve iyi haberlerini almayı umuyoruz. Gerçekten Sayın Yazıcıoğlu, siyasi üslubu ve kişiliği ile Türk siyasetinin örnek isimlerinden biridir. Helikoptere aradan geçen bunca zamana rağmen ulaşılamamış olması üzüntümüzü daha da arttırmaktadır. Dualarımız Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları içindir” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız