SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizimle Yarışacak Parti Yok"

A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi'ni Battalgazi ilçesindeki 4. olağan kongresi yapıldı. Kongrede başkanlığa Mehmet İlbak yeniden seçildi. 
 
Battalgazi Belediyesi Sosyal tesislerinde yapılan kongreye, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Battalgazi Belediye Başkanı Salahattin Gürkan, ile partıliler katıldı. AKP Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet İlbak, tek liste ile yeniden aday olurken, teşkilat olarak ilçeye en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, birlik ve beraberliğin önemine değindi. 
 
"İSTANBUL'DA ÖRNEK ALDI"
 
Türkiye'nin en iyi çalışan belediyesi olduklarını söyleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin en uzun sokak sağlıklaştırma çalışmasını Battalgazi Belediyesi yapıyor. Türkiye'de kültür ve tarih envanterini yapıp, standartlaştıran ve Kültür Bakanlığı'nın da, İstanbul'unda örnek aldığı yer, Battalgazi Belediyesi'ni tarih ve kültür envanteridir. Türkiye'de belediye olarak, anaokulundan başlayıp, ilköğretim, lise ve üniversite kuran tek belediyedir. Üniversite temelini atan tek belediyedir. Türkiye'de cenaze hizmetlerinin en iyi şekilde sunulduğu yer yine Battalgazi Belediyesi'dir. Önümüzdeki yıl, Battalgazi doğalgazı kullanacaktır" dedi. 
 
"ÖZEL BİR TARİHİMİZ VAR"
 
Biz dışlanılmışlık nedir biliriz diyen AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise "Yolsuzluklara geçit vermeyen, yasaklara tahammül edemeyen, yolsuzlukla tam mücadele sergileyen AK Parti iktidarı ülkemizin ilkleri yaşamasına, milletçe hepimizi sevindiren başarıları sağlamasına AK Parti kadrolarının, teşkilatlarının katkıları ile sağladı. bu başarıları sağlarken, teşkilatlarımız,. bizlere gönül veren hemşerilerimize burada ayrıca teşekkür etmek gerekir. AK Parti'yi farklı kılan çok özel bir tarihimiz var. Biz dışlanmışlık nedir biliriz, biz mahrumiyet nedir biliriz, biz susturulmak nedir biliriz, ötekileştirilmek nedir biliriz. Yasakları yaşayarak bugünlere geldik. Önümüze çıkartılan engelleri tek tek aşarak, hukuksuzlukla mücadele ederek, çetelere karşı onurlu bir duruş sağlayarak bugünlere geldik" ifadelerini kullandı. 
 
"ENDER PARTİLERDEN BİRİYİZ"
 
2002 yılından önce siyasete olan güvenin dibe vurduğunu söyleyen Milletvekili Mustafa Şahin ise konuşmasında, " İnsanlarımızın büyük bir çoğunluğu sandığa gitmekten bile imtina ederlerdi. Çünkü oy verecekleri kişileri kendilerine yakın göremiyorlardı. Bizim, düşünce tarzımızda, yaşantımızda, inancımızda, inandığımız değerlerle barış olmayan hep savaş halinde olan bu ülkede 2001 yılında kurulup, 2002 yılında iktidara gelen ender partilerden birisiyiz. Ergenekon gibi yapılanmaların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibini muhtar bile yapmamak için canla başla, bütün birimleriyle bir mücadele etmişlerdir." dedi. 
 
"BİZİMLE YARIŞACAK PARTİ YOK"
 
Milletvekili Mücahit Fındıklı yaptığı koşumada,  "Bunun sırrını halen 10 yıldır ofislerinde oturan, Boğaza karşı oturan insanlar çözemediler. Oysa bu çok basit bir şey. Eğer o insanlar, o sıcak yerlerinde kalkıp bugün Battalgazi'nin bu kongresine gelseler, buradaki konuşmaları dinleseler; bir ilçe teşkilat başkanının heyecanını görseler, bir belediye başkanının buradaki heyecanını görseler, bir İl Genel Meclisi Üyesinin yaptığı hizmetleri ve heyecanını görseler, işin sırrına sahip olacaklar. İl Genel Meclisi Üyemiz çıkıp, köylerin yolları, kanalizasyon, içme suyu ve sulama suyu gibi projelerin hepsine hakim. Yerelde bir AK Parti'nin milletvekili gibi konuya hakim. Belediye Başkanımız kürsüye çıkıyor, şehrin gelişmesinden, sosyal yapısından, kentleşmesinden ve yaptığı faaliyetlerin bir çoğunu atlayarak burada anlatıyor. Milletvekili arkadaşlarımız gelip Battalgazi ile ilgili hizmetleri anlatıyor. Bu kadar hizmette zincir oluşturmuş, halka hizmeti gerçekten Hakka hizmet bilmiş bir kadro elbette oylarını arttıracak gidecek. İşte Battalgazi'de halkıyla bütünleşmiş, yüzde 95 seviyelerinde oy almış bir AK Parti. Daha öncede görev almış arkadaşlarımızı ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizimle artık yarışacak bir parti yoktur. Bunu böyle bilin" diye konuştu. 
 
AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam'ın divan başkanlığı yaptığı genel kurulda seçime tek liste ile giren Mehmet İlbak başkanlığa yeniden seçildi.
 
YÖNETİM KURULU: 
 
Bedir Akgün, Mustafa Tercan,Şahin Uslu, Cuma Kavak, Naci Bayhatun, A. Turan Yılmaz, H. Bayram Müftüoğlu, Medine Bukte, Yavuz Baran, Hüseyin Kargın, Celal Şimşek, Fahrettin Özkaya, Ramazan Pekşen, Muhsin Yılmaz, Ramazan Han, Şazi Tomo, Yusuf Atmış, Zeki Altuntaş  ve Bekir Toksöz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız