SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizler Bir Ekibiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:08:27
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP  Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Memur-Sen İl Temsilcisi Kerem Yıldırım’ı ziyaret etti. 
 
Ziyarette konuşan Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, "Partiler arası diyaloğun hem ilimizin hem ülkemizin gelişimi, birliği ve beraberliği açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizim sendika olarak önceliklerimiz bellidir. Önceliğimiz ülkemizin çıkarları ve çalışanların çıkarlarıdır. Ayrıca son günlerde terör tabiri caizse gemi ağzına aldı. Ülkemizin bu tür problemlerini aşmasının tek bir yolu var, o da birlik ve beraberliktir" dedi. 
 
Çalışanlar olarak, genel anlamda kamu çalışanları olarak toplu sözleşme süreciyle ilgili biraz sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını,
beklentilerinin altında gerçekleştiğini kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti:
 
"Özellikle milli eğitim camiasında öğretmenler olarak tepkiliyiz. Tepkilerimiz ise bize neden ek ödeme verilmediğiyle ilgilidir. Tepkimizde haksız sayılmayız. Ama ilerleyen dönemlerde bunun telafi edileceğini düşünüyoruz. Milli Eğitim Bakanımızın bizlere biraz daha sahip çıkacağı şekilde konuşmasını istiyoruz. Bakanımızın çok ciddi işler yaptığını biliyoruz. Ancak Bakanımızın iyi niyetliliği ile söylediği bazı sözler var. Bazı öğretmenler, özellikle art niyetli öğretmenler alıyor kullanıyor, bakıyorsunuz ki ortaya farklı bir şey çıkıyor."
 
Milletvekili Mustafa Şahin de, sivil toplum örgütlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Sizlerle aynı işleri icra etmekteyiz. Özel sektörde dershanecilik yaptığımız süre içerisinde iç içeyiz. Bizler bir ekibiz ve hep beraber yapacağız. Milletvekilleri, teşkilatımız ve sivil toplum örgütlerimizle beraberiz. Bu ülke hepimizin. Sivil toplum örgütlerinde Memur-Sen’in ayrı bir yeri olduğunu da biliyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız