SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizler Daha Çok Üzülüyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, Belediye Vanspor maçı hazırlıkları devam ederken, genç futbolcular Malatya kamuoyundan kendilerine güvenmeleri yönündeki isteklerini bir kez daha ilettiler.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Mehmet Duman yönetiminde Belediye Vanspor maçının taktik çalışmasını yapan sarı-kırmızılı takımda genç futbolcuların hırslı ve istekli oluşları gözlerden kaçmadı. Orta ve şut çalışmasında bir hayli istekli olan genç futbolcular ile yakından ilgilenen Teknik Sorumlu Mehmet Duman, sık sık uyarılarda bulundu.

Çalışmalar esnasında basın mensuplarına bir açıklamada bulunan takımın orta saha oyuncusu Hakan Koç, "Çalışmalar iyi gidiyor. Takımın bu halde olması bizleri üzüyor ama sonuçta bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Elimizden geleni sahada yapmamız lazım. Bu bizim için büyük bir şans. Hocalarımızda bize güveniyor ve yakından ilgileniyor. Bu durumda ligde kalmak çok zor görünüyor ama bizim Malatyaspor'un geleceği olmak gibi bir hedefimiz var. Onun içinde çok iyi çalışıyoruz. Antrenmanlarda da elimizden geleni yaparak, en iyi şekilde çalışıyoruz" dedi.

Genç futbolcu, takımdaki futbolcuların daha iyi olacağına inandığını ifade ederek, "Elazığspor maçında 8. dakikada kırmızı kart gördük ama geriye kalan 82 dakikada iyi mücadele ettik. Belediye Vanspor maçında sahaya 11 kişi çıkacağız. Bu maçta da 10 kişiymiş gibi koşar ve mücadele edersek, başarılı bir sonuçla karşılaşmadan ayrılırız diye düşünüyorum. Biz takımdaki genç futbolcular olarak kendimize güveniyoruz. Rakibimiz zorlanacaktır. Ben, sürpriz bile yaparız diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Takımın genç futbolcularından Okan Özdemir ise, üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını ve Malatyaspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi. Özdemir, Belediye Vanspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Tecrübeli futbolcuların takımdan ayrılmalarının ardından sorumluluklarımız daha da arttı. Şimdi genç futbolcular olarak önümüze gelen bir fırsat var. Malatyalı gençler olarak takımımızın her zaman yanındayız, olmakta zorundayız. Çünkü bizler ekmeğimizi
buradan yiyoruz. Malatyaspor'un içerisinde bulunduğu durum herkesi üzüyor ama bizleri daha çok üzüyor.

Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bizim iddiamız ligde kalmak değil, Malatyaspor için en iyi mücadeleyi vermek olacak. Malatyalı gençlerin neler yapabileceğini de göstermek istiyoruz. Önümüzdeki maçlarda kendimizi göstermek adına en iyi mücadeleyi vermeye çalışacağız. Elimize gelen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip, Malatyalı gençlerin nasıl mücadele ettiğini göstermek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız