SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizler Farklı Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:48:39
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, Yaş Sebze ve Meyve Hali ve Nakliyatçılar Sitesi esnaflarını ziyaret ederek esnaflar ile bir araya geldi. Porgalı, esnafın unutulmuşluk ve umursanmamaktan şikayetçi olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimiz taktirde esnafımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı yerel seçim çalışmaları kapsamında beraberinde partililer ile birlikte Yaş Sebze ve Meyve Hali ve Nakliyatçılar Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen Porgalı yaptığı açıklamada esnafların genellikle unutulmuşluk, umursanmamak ve ihmalkarlıktan yana dertli olduğunu belirterek, “Sebze halindeki bütün arkadaşlarımızı ziyaret edip, sıkıntı ve dertlerini dinledik. İnşallah göreve geldiğimiz taktirde esnafımızın sıkıntı ve taleplerini dikkate alacağız. Sorunlarının çözümü çok zor şeyler değil. Burada sadece biraz ihmal, unutulmuşluk ve umursamamak var. Bu sorunların üstesinden geliriz. Kendilerine her türlü desteği vereceğimizin sözünü veriyoruz” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Dernek Başkanı Celal Akbay, seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni ederek şöyle konuştu; Hal esnafı olarak bizlerinde bazı sıkıntı ve sorunları var. Bunları her gelen büyüklerimize dile getiriyoruz. Bize yardımcı olmaları konusunda yapılması gerekenleri söylüyoruz.”

Porgalı daha sonra Nakliyatçılar Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Porgalı burada yaptığı açıklamada ise esnafların sıkıntılarının hemen hemen aynı olduğunu belirterek, “Nakliyatçılar Sitesi’ni gezip site hakkında bilgiler aldık. Gerçekten çok dertliler. Her gittiğimiz yerde olduğu gibi buradaki esnaflarımızın da sıkıntıları var. Maalesef ki esnafımızın en büyük sorunu ilgisizlik, alakasızlık ve yalnız bırakılmak. Bunlar çok üzücü durumlar. Bizler farklı olacağız. Yönetime geldiğimiz zaman tüm esnafımızın derdini bugün dinlediğimiz gibi seçilirsek de dinleyeceğiz” dedi.

Sitenin sıkıntılarını Porgalı’ya anlatan Nakliyatçılar Derneği Başkanı Eyüp Tabaş ise kendilerinin dikkate alınmadığını ifade ederek şöyle konuştu; “ Belediyeden herhangi bir tepki, herhangi bir işlem, herhangi biri gelip bizleri ziyaret bile etmedi. Bizi dikkate bile almadılar. Birçok sıkıtımız var, site içerisinde lavabolarımız yok. Kamyoncularımız kamyon garajına layık bir ortam içerisinde değil. Bir şekilde idare etmeye çalışıyor ve bekliyoruz. Belediye ne zaman sesimizi duyar. Seçimlerden dolayı belki tenezzül edip gelirler.”

ÇAKIR'I ZİYARET ETTİ..

 Porgalı, Malatya Belediye Başkanı ve aynı zamanda AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır’ı da ziyaret etti. Seçim süreci ile ilgili temennilerde bulunan Çakır ve Porgalı Malatya için hayırlı olanı temenni ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı ve partililer ile birlikte Malatya Belediye Başkanı ve aynı zamanda AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çakır hizmet yarışı içerisinde olduklarını belirterek şöyle konuştu; “Hem parti için hem de Hulisi Porgalı için sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler bir siyasi yarış içerisindeyiz. Öncelikle bu bir hizmet yarışıdır. Şehrimize en güzel hizmetleri yapmak için böyle bir yarış içerisindeyiz. Çünkü bizler burada yaşayan bütün insanların hizmetkarıyız. Milletimizin yaşamını kolaylaştırmak ve daha güzel bir şekilde yaşatabilmek bizlerin temel görevidir. Bunun için yola çıktık, inşallah bu yol güzel olur. Malatya’mıza daha güzel hizmetler gelir.”

30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili dilek ve temennilerini de dile getiren Çakır, “Seçim sürecinin huzurlu geçmesini diliyorum. Malatya’ya yakışan centilmence bir yarış olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı da herkesin hizmet için yarıştığını belirterek, “30 Mart yerel seçimlerinde Malatya büyükşehir olacak. İki merkez ilçeden biri olan Yeşilyurt’ta Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belediye Başkanlığı adaylığını üstlenmiş bulunuyorum. Başkanımız Ahmet Çakır’ın dediği gibi bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur. Sonuçta hepimiz hizmet için varız” ifadelerini kaydetti.

Seçim sürecinin huzurlu ve kimsenin birbirini incitmeden geçmesini temenni eden Porgalı, “Seçim sürecinin düzeyli, huzurlu, kimseyi rencide etmeden geçmesini temenni ediyorum. Bu konuda da şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. İnşallah bundan sonrada yaşamayız. Sayın başkanımıza da çıktığı büyükşehir yolunda başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız