SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizler Hizmet İçin Buradayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:56:47
A- A+ PAYLAŞ

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay’ın, Başkan Çakır’ı ziyaretine Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar ile yönetim kurulu üyeleri de katıldılar. 

Malatya’nın büyük ve güzel bir değişimden geçtiğini belirten Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, “Sendika çalışmalarımızda Malatya çok rahat hareket edebildiğimiz ender şehirlerimizden birisi. Malatya Büyükşehir Belediyemiz de bir çok üyemiz var. Büyükşehir Belediyemizle güzel çalışmalara imza atıyor, ortak çalışmalar yapıyoruz. Bu güven zeminin oluşmasından dolayı sendikam adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’de sendikal anlayışların son dönemde değiştiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Eskiden çatışmacı bir sendikal anlayış vardı. Sendikacılar siyaset yapmaktan işlerini yapamıyorlardı. Bizler hizmet için buradayız. Bütün çalışanlarımızın hakkını korumak bizim görevimiz. Bu durum çalışanlarımızı ayrıca motive ediyor, daha çok hizmet üretiyoruz” dedi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Başkan Çakır’a fincan takımı, Başkan Çakır ise Turbay’a kayısı kristali hediye etti.

MÜSİAD ABD BAŞKANI ZİYARETİ

Bu arada MÜSİAD’ın Amerika Birleşik Devletleri Başkanı hemşerimiz Murat Güzel de Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı yeniden seçilmesinden dolayı kutlayan Güzel, “Malatya’mızı Büyükşehir olarak görmek bizleri son derece mutlu etti. Her geldiğimizde Malatya’nın ciddi şekilde değiştiğini görüyoruz. Başkanımızın çok daha güzel hizmetler üreteceğine inanıyoruz. Vizyonu ve yaptığı işler ortada. Biz de Amerika’da Türk iş adamlarını bir araya getirerek, ülkemize faydalı hizmetler üretmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise iş işadamlarının yurt dışında ülkeleri için bir araya gelmelerinin çok önemli olduğunu belirterek, “Amerika dünyanın süper güçlerinden biri. Bu gücün içinde Türk iş adamlarımızın olması sevindirici bir durum. Burada ülkemizin tanıtılmasında iş adamlarımıza önemli görevler düşüyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız