SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizler Sizleri Çok Sevdik"

0
Güncellendi - 2016-06-27 17:31:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Malatya’ya 1 hafta önce gelerek göreve başladığını belirten Vali Mustafa Toprak, Malatya’yı daha iyi bir noktaya götürmek için hep birlikte hizmet edeceklerini söyledi.

Malatya’da güzel bir işbirliği ve koordinasyon olduğunu gördüğünü kaydeden Vali Toprak, “Bir taraftan siz Büyükşehir Belediye Başkanımız, diğer taraftan alt kademe belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek örgütlerimiz ve vatandaşlarımız, güzel bir insicam var. Bu güzelliği topluma hizmet olarak dönüştürme noktasında her türlü çabayı göstereceğiz. Ayrıca ilimiz için hangi projeler varsa onların da gerçekleşmesi için Valilik olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çünkü bir ilde hem mahalli otoritelerin, hem de merkezi yönetim temsilcilerinin kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte eşgüdüm içerisinde çalışması vatandaşa hizmet olarak, refah olarak yansıyacaktır” dedi.

Başkan Çakır’a özel teşekkür

Malatya’daki güzellikleri hep birlikte yaşadıklarını ve her yerin nakış nakış çiçeklerle donatıldığını belirten Vali Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. Toprak özetle şunları söyledi:

“İnsanlarımız çiçeklerden, yeşilliklerden almış oldukları sevgiyi de yaşayarak ilimize olumlu katkıda bulunuyorlar. Bu anlamda hakikaten Malatya’yı çok temiz buldum. Çok yaşanabilir ve dizaynı açısından da uygun gözüküyor. Bu anlamda tüm bu güzellikler için çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Valilik olarak başlamış projelerde ve bundan sonra da geliştirilecek projelerde Büyükşehir Belediyemize katkı verme noktasında hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”

Destek ve katkı bizim için çok önemli

Ziyaretlerinden dolayı Vali Mustafa Toprak’a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Vali Toprak’ın pozitif, kucaklayıcı ve sıcak yaklaşımlarının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi. Çakır, özetle şunları söyledi:

“Sizlerin birçok farklı bölgelerde çok güzel hizmetlerde bulunduğunuzu biliyoruz. Bu vesile ile Malatya için de bunu bir şans olarak görüyoruz.

Malatya bölgenin önemli bir ili. Geçmişiyle tarihiyle, bugünkü yüklenmiş olduğu misyonuyla Malatya gerçekten çok önemli bir il. Malatya’nın daha da kalkınması, sağlıklı bir kentleşme yakalaması, ekonomik olarak büyümesi, kısacası Malatya’nın geleceği adına birlikte hareket ederek, bunları başaracağız. Sizlerin bu güzel yaklaşımları bizlere daha da moral oluyor. Sizlerin öncülüğünde bütün kurumlarımızla daha sıkı işbirliği yaparak insanlarımıza hizmet edeceğiz ve onların yaşam alanlarını daha konforlu hale dönüştüreceğiz.

Bu konuda sizin vermiş olduğunuz destek ve katkı her zaman bizim için çok çok önemli. Bu açıdan da inşallah sizlerin birikimi, bilgisi ile kentte uyumu daha da ileri noktalara taşıyarak, hizmetleri birlikte üretiriz. İnşallah sizin için ve Malatya için hayırlı olur. Bizler sizleri çok sevdik. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.”

Bülten

valibaşkan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız