SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizler Yanında Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:29:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Vali Şahin, yeniden Battalgazi Belediye Başkanlığı görevine seçilen Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, "Sayın Başkanımız burada güzel hizmetler gerçekleştirecektir. Bu hizmetleri yaparken Kaymakam bey ve bizler yanında olacağız. Önemli olan vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Ortaklaşa diyalog içerisinde hizmetlerimizi paylaşarak devam edeceğiz. Bundan sonra güzel hizmetler Battalgazi’yi bekliyor. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Vali Vasip Şahin'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sayın Valimiz şimdiye kadar çalışma süremiz içerisinde belediyemizle olan iş ve işlemlerde bizim yanımızda ve destekçimiz olmuştur. Ben inanıyorum ki bundan sonrada metropol ilçe Battalgazi’de aynı desteklerini ve yardımlarını bize sağlayacaktır. Biz bu anlamda Battalgazi halkı adına Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Bu gün bizleri tebrik etmek ve başarı dileklerini sunma anlamında bizleri ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar" şeklinde konuştu.

Ziyarette Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut da yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız