SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizlere Büyük Görev Düşüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:54:41
A- A+ PAYLAŞ

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, “Türkiye’nin 2023 hedefini yakalaması için biz iş adamlarına büyük görevler düştüğünü biliyoruz” dedi.

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin’in başkanlığında Başkan Yardımcıları Ergin Erdemir, Hüseyin Apak, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Enis Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Başkanı Bayram Taşkın’ı parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, Malatya’nın büyük şehir olmasıyla birlikte yeniden oluşturulan AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt teşkilatına hayırlı olsun demek için ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Türkiye’nin 2023 hedeflerini yakalamasında Malatya olarak neler yapabiliriz. Türkiye’nin 2023 hedefini yakalaması için biz iş adamlarına büyük görevler düştüğünü biliyoruz. Bunun için kaliteli üretim ve daha fazla ihracat yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bu konuda istişareler yapmak için bugün buradayız. Çünkü ekonomiye katkının yanı sıra sosyal katkı da sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Başkanı Bayram Taşkın ise, “Malatya’nın bel kemiğini oluşturan sivil toplum kuruluşları ve mesleki teşekkülleri önemsiyoruz. Türkiye’nin demokratikleşmesi noktasında destek veren sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare içerisinde olmayı arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Balin, Taşkın’a MÜSİAD yayınlarından Çerçeve Dergisi’ni takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız