SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizlere de Hırsız Diyorlar.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:14:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekili ve milletvekili adayı Mustafa Şahin, Kale ilçesine bağlı mahalleleri ziyaretinde yaptığı konuşmalarda, Sultan Abdulhamit'le aynı benzerliği gösteren Recep Tayyip Erdoğan ve kendilerine "hırsız" denildiğini öne sürdü ve tepki gösterdi.

Şahin'in gezisine ve açıklamasına ilişkin parti bülteni şöyle:

"7 Haziran genel seçimlerine bir hafta gibi kısa bir süre kala ilçe gezilerini aralıksız sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, bu kapsamda Kalelilerle bir araya geldi.

Seçim heyecanının giderek arttığı son günlerde AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin Kale ilçesine bağlı Çanakçı, Tepebaşı, Bağlıca,  Soğukpınar, Güneyce, Abuşoğlu, Meydancık ve Hacıhalil Çiftliği mahallelerini ziyaret etti.

“O HAYIR SAHİBİ ABDULHAMİT HAN…”

Kale ilçesi ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Sultan Abdulhamit Han’a ‘hırsız, hazineyi boşalttı’ dediler. O yüce insan o yıllarda hayır sahipleriyle birlikte Medine’ye kadar demiryolu döşedi. Bugün O’nunla aynı benzerliği gösteren Recep Tayyip Erdoğan’a da ‘hırsız’ diyorlar, bizlere de. O dönem o kadar çok laf çıkıyor ki halk Osmanlı’dan desteğini çekiyor ve Osmanlı tarumar oluyor. Şimdilerde Türkiye’yi de o konuma düşürmeye çalışıyorlar” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmalarda muhalefet partilerine değinen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Muhalefet eridikçe agresif tutumlar içerisine girdi. Muhalefetin bugüne kadar siyaset yaptığı sahaları ellerinden aldık.  Bu sefer hükümetlerin görevinin olmadığı sahalarda bile algı oluşturmaya başladılar” şeklinde konuştu. 

TARSİM’in faaliyetlerinden de bahseden Mustafa Şahin, “Bugüne kadar sigorta poliçelerinin yüzde 60’ını devlet karşılıyordu. Başbakanımız bunu yüzde 75’e çıkardı. Malatya’da bir kayısı birlik vardı. İyi yönetilemediği için feshedilmek zorunda kaldı. Başbakanımız kayısıda olduğu gibi sağlık ve eğitim alanlarında da Malatya’ya önemli müjdeler verdi” sözlerini kaydetti. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız