SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizleri Meclise Gönderin..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya millevekili adayları Arapgir ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 12 Haziran'da yapılacak olan milletvekili genel seçiminde CHP'nin iktidara geleceğini söyleyen CHP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba, "Bizleri meclise taşıyın ki adaletin savunucusu olalım. Bizleri meclise gönderin ki, fakir fukaranın sesi olalım" dedi.

CHP'nin aile sigortası projesinden de söz eden Ağbaba, iktidarın 8,5 yıldır Malatya'ya beklenen hizmeti veremediğini savundu. CHP'ye iktidar şansının verilmesini isteyen Ağbaba, partilerine halkın teveccühünün gitgide arttığını kaydetti.

TSD'DE..
Malatya CHP milletvekili adayları TSD Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, Malatya Şubesi’nin kuruluşunun 17. yıldönümünü kutladılar.

Ziyarette bir konuşma yapan CHP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba, “Bu derneğin nasıl ve ne şartlarda kurulduğunu çok iyi biliyorum. Çok zorlu bir süreçten geçtiniz. Ancak bir şeyi söylemek gerekir ki, bugün bu dernek Malatya’da birçok şeye imza attı. Birçok yeniliğin yapılmasına da bu dernek öncülük etti. CHP olarak seçim bildirgemizde engellilere yönelik pozitif ayrımcılık yapacağız. Bu seçimde hiç olmadığı kadar engelli arkadaşımız partimizde milletvekili adayı oldu. Toplumsal yaşamda daha rahat ve özgürce yaşayabilmeniz adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

“MALATYA ADINA SEVİNDİRİCİ”
Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ise, “Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Dernek olarak 17 yıldır haklı ve onurlu bir mücadele verdik. Ancak geldiğimiz nokta gerek derneğimiz gerekse Malatya adına sevindiricidir” diye konuştu.

“ÖZGÜRCE YAZILAN GÜNLER DİLİYORUM”
Ağbaba, daha sonra Malatya Okuyor kampanyası çerçevesinde Malatya’ya gelen Yazar Ahmet Ümit’in Kitap Cafe’deki imza gününe katıldı. Ağbaba, Yazar Ahmet Ümit’e kitap imzalattı.
Burada Yazar Ahmet Ümit ile sohbet eden Veli Ağbaba, “Ben burada Kitap Cafe’ye teşekkür ediyorum. Sizin gibi değerli yazarlar ile bizleri buluşturuyorlar. İnsanların daha özgürce yazabildiği, kitapların toplanmadığı ve kitapların yazılmadan toplanmadığı günler diliyorum” diye konuştu.

Yazar Ahmet Ümit ise, “Sizlere ve değerli milletvekili adaylarına bu yollarda başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız