SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BJK'den Kardeş Okula

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Beşiktaşlılar Derneği, Malatya Valiliği'nin başlattığı kardeş Okul Projesi kapsamında, Akçadağ ilçesine bağlı Aksaray Köyü'ndeki Aksaray Şehit Akgün İlköğretim Okulu'nun bakımını yaptırarak, ihtiyaçlarını karşıladı.

Malatya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu, proje içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, "Bundan sonrada okulun tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, çok önemli bir projenin gerçekleştirildiğini söyleyerek, "Çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, yaşamlarına büyük güzellikler katacaktır. Çocuklarımız adına yapılan faaliyetler ülkemiz adına yapılan faaliyetlerdir. Kardeş okul kampanyası ile kırsal kesimdeki yaklaşık 300 okul, Malatya ilindeki meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşları ile kardeş okul ilişkisine girdiler. Kardeş okul ilişkisini tarafları olan kesimler çok anlamlı çalışmalar yapıyorlar. Burada yapılan çalışmalar takdire değer çalışmalardır. Ben Beşiktaşlılar Derneği'nin yaptığı çalışmaları tebrik ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Malatya Beşiktaşlılar Derneği'nin getirdiği hediyeler öğrencilere dağıtıldı. Okulun kütüphanesi için getirilen kitaplarda okul
idaresine teslim edildi.

Bu arada, Malatya Beşiktaşlılar Derneği'nin okulun rengini siyah beyaza boyayarak, tüm bakım ve tamiratını yaptırdığı, okulu diğer ihtiyaçlarını karşıladığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız