SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BJK'li Gençler Huzurevi'nde

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:23:16
BJK'li Gençler Huzurevi'nde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Beşiktaşlılar Derneği Malatya Kartalları İnönü Üniversitesi ÜNİBJK üyeleri Huzurevine ziyarette bulundular.

Üniversite öğrencileri, Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlıların güzel bir gün geçirmesine katkıda bulunan öğrenciler, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmiş oldu. Üniversite öğrencileri, huzur evi sakinleriyle bol bol sohbet etti. 

Malatya Kartalları İnönü Üniversitesi ÜNİBJK Başkanı İnönü Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Doğan Yağmur, "Bizler Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Üniversite öğrencileri ve Malatya da yaşayan Malatyalı Beşiktaşlı arkadaşlarımızla sporun dostluk ve kardeşlik olduğu bilinci ile Malatya Beşiktaşlılar Derneği çatısı altında bir arada bulunuyoruz" dedi.

Yağmur, Huzurevine gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Bugün yapmış olduğumuz ziyareti bizi bugünlere getiren büyüklerimize vefa duygusu amacıyla gerçekleştirdik. Sevgiye ve hoşgörüye ve birbirimize karşı saygı duymaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde Malatya Kartalları ÜNİBJK olarak bu tür etkinliklerimize çocuk esirgeme yurdu, Kızılay’a kan bağışı, Anneler günü etkinlikleri ve kardeş okullarımıza eğitim araç gereç ve giysi yardımlarımızı gibi sürekli hale getirerek faaliyetlerimizi daha anlamlı hale getirmeyi arzu ediyoruz bu ziyaret vesilesi ile bir kez daha bizleri bugünlere getiren büyüklerimize saygı ve şükranlarımızı sunarız. Onursal başkanımız Süleyman Seba’nın bizlere söylediği “İyi İnsan Olmadan İyi Beşiktaşlı Olunmaz” sözü her zaman bizler için rehber olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız