SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Blair Görevi Bırakıyor...!

A- A+ PAYLAŞ

İngiltere Başbakanı Tony Blair, görevinden ne zaman ayrılacağını gelecek hafta açıklayacağını söyledi.

Başbakanlık koltuğundaki 10. yılını kutlayan Blair, görevinden ne zaman ayrılacağına yönelik tartışmaları haftaya noktalayacağını söyledi. İngiliz GMTV televizyonuna konuşan Blair, "Gelecek hafta duruma netlik kazandıracağım." dedi. Blair, "Başbakanlık için 10 yıl uzun bir süre. Artık yeni bir takımın başa gelmesi lazım." şeklinde konuştu.

Blair, muhtemel veliahtı Maliye Bakanı Gordon Brown'un da "çok iyi bir başbakan" olacağını söyledi. Brown'un bakanlıktaki performansını puanlamasını isteyen televizyona Blair, Brown'a 10 üzerinden 10 verdiğini kaydetti. Blair, "Onun her zaman iyi bir başbakan olacağını söyledim. Buna inanıyorum." dedi.

İngiltere Başbakanı Blair'in 3 Mayıs'taki yerel seçimlerin ardından görevinden ayrılacağı iddia ediliyordu. Başka bir iddia da Blair, Kuzey İrlanda meclisinin gelecek hafta yapacağı toplantının ardından istifa edeceği yönünde.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız