SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boğaziçi Vakfı Kuruldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:40:22
Boğaziçi Vakfı Kuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Boğaziçi Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın kurulduğu bildirildi. 

Ferhadiye Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan Boğaziçi Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, 530 metrekare parsel ve 2 bin 800 metrekare kapalı alan ile kültür merkezi olarak hizmet verecek.

Boğaziçi Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yetkilileri, Vakıf binasının inşaatında emek veren, desteklerini sürdüren hayırsever Malatyalılara ve Malatya’da faaliyet gösteren derneklerin üyelerine bir yemek verdi.

Boğaziçi Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın kurucu Başkanı Salih Büker, inşaatı önümüzdeki eğitim sezonunda tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, “Malatya’da insanların kültürel faaliyetlerini rahat bir şekilde yapabilecekleri bir merkeze ihtiyaç vardı. Biz de böyle bir alana inşaat yaparak bu ihtiyaca cevap vermeye çalışacağız. Bina 2 bin 800 metrekare kapalı alana sahip. 400 kişilik konferans salonu, seminer salonu, dinlenme salonu, çeşitli toplantı salonları, komisyon salonları, mescit, yemekhaneden oluşan modern bir yapı inşa ediyoruz. Bugün burada emek ve katkısı olanlar yemekli davetle bir araya geldiler. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yemekte konuşan Araştırmacı Yazar Ramazan Kayan, Türkiye’nin her ilinde böylesi güzel mekanların inşa edildiğine tanık olduğunu belirterek, “Bu tür inşaatlara bir başlandı mı arkası geliyor. Yardım edeni, elvereni, omuz vereni bulunuyor. Hiç ummadınız yerlerden yardım elleri uzanıyor. Bu tür yerlerde aslolan yeni bir nesli inşa etmektir. Yoksa binaları inşa eden birileri bulunur. Bunun için de inşaatlarımız bir an önce bitsin ki nesilleri inşa sürecimiz de hızlansın” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız