SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boğaziçi Yarışlarına Katıldılar

0
Güncellendi - 2019-07-22 21:43:43
Boğaziçi Yarışlarına Katıldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Pelit Yüzme Spor Kulübünün Modern pentatlon Milli takım sporcuları Sümeyra Üstündağ ve Dila Şevin Doğan, 6,5 kilometrelik Boğaz İçi Kıtalar Arası Yüzme Yarışlarını başarılı bir şekilde tamamladılar.

Malatyalı sporcuların zorlu parkuru tamamlamaları Malatya’daki antrenörleri ve ailelerini sevince boğdu. Sporcuların antrenörü milli takım antrenörü Rüstem Pelit yaptığı açıklamada, “Sporcularımız Malatya’yı yurt dışında olsun yurt içinde olsun başarılı bir şekilde temsil etmektedirler. Bu sporcularla ne kadar gurur duysak azdır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu sporcularımızın dışındaki sporcularımızla da yoğun bir şekilde antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Aralarında alt yapıdan gelen birçok sporcumuz modern pentatlonda milli takıma girmeye aday sporculardır. Modern pentatlon 5 branştan oluşan bir spor dalıdır. Yüzme, koşu, lazerli silahla atış, eskrim ve binicilik dallarından oluşmaktadır. Şuanda lazerli silahımız arızalı olup, tam verim alamamaktayız. Buradan Malatyalı milletvekillerimize, iş adamlarımıza, başkanlarımıza da bu vesileyle sesleniyorum. Bizim en az iki tane lazerli silah almamız gerekiyor ama maalesef bu silah sporcularımızın bütçesini aşmaktadır. Eğer Malatyalı millet vekillerimiz devreye girerse iş adamlarımızın sponsor olabileceği düşüncesi içerisindeyim. Bu konuda ivedi olarak yardımlarını bekliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız