SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boğazına Satırı Dayamış Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Genç kız ve genç kadın vukuatları.. Belediye önünde taksiden inip polisten yardım isteyince ilginç olaylar yaşandı. Valilik önünde taciz, burun deldirirken dayak, kapkaç, alıkoyma iddialarına da polis müdahale etti.

SATIRI BOYNUNA DAYADI..
Polis’ten verilen bilgiye göre; 01.00 sıralarında Belediye binası önünde devriye polislerin yanından geçmekte olan ticari taksiden inen 22 yaşındaki F.Y. adlı bayan, polislerden yardım istedi. Olay sırasında 28 yaşındaki B.Ç. adlı şahsın, polislerin müdahalesini engellemek için elindeki satırı boğazına dayayarak “Gelmeyin yoksa kendimi keserim” diye tehditte bulunduğu, polislerce etkisiz hale getirildiği belirtildi. Ayrıca, olayı görüntülemeye gelen bir televizyon muhabirine de F.Y. adlı bayanın saldırarak tehditte bulunduğu, bu nedenle onun hakkında da yasal işleme başlandığı bildirildi.

TACİZ İDDİASI..
Çocuk Şube Müdürlüğü’ne başvuran 13 yaşındaki S.Y. adlı kız da, 16.50 sıralarında Valilik binası önünden geçtiği sırada 35-40 yaşlarında bir şahsın kendisine sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili araştırmaya başladı.

BURNUNU DELDİRMEYE GİTTİ VE..
Milli Egemenlik Caddesi’ndeki bir yere burnunu deldirmek için gittiği belirtilen 26 yaşındaki G.A. adlı bayanın, 17.15 sıralarında polise başvurarak, burada 26 yaşındaki M.M. adlı bayan ile 32 yaşındaki H.M. adlı şahısların kendisine hakaret edip dövdükleri iddiasında bulundu. M.M. ve H.M. suçlamaları kabul etmediler.

İHBAR TELEFONU..
Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir eğlence yerinden 21.15 sıralarında 155 Polis İmdat telefonunu arayan 20 yaşındaki Y.T. adlı kadının, eğlence yerinde zorla tutulduğunu iddia etmesi üzerine, işyeri sorumlusu N.Ö.’nün “Zorla Alıkoyma İddiası” ile ifadesinin alındığı ve serbest bırakıldığı bildirildi.

KAPKAÇ İDDİASI VE..
Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 19 yaşındaki S.G. adlı bayan Koyunoğlu Mahallesi 4. Sokak üzerinde evine doğru giderken, plakasını verdiği bir oto sürücüsünün içerisinde 50 YTL olan çantasını kapkaç yoluyla çaldığını öne sürdü. Otonun sürücüsü ve yanında bulunan Y.G.’nin iddiayı kabul etmedikleri, olayla ilgili 29 yaşındaki H.H. adlı şahsın arandığı belirtildi. Polis açıklamasına göre olay “tam olarak anlaşılmazken”, suç konusu olarak “Suç Uydurma ve Adli Mercileri Yanıltma” tanımı yapılması, S.G. hakkında da yasal işlem uygulandığı şeklinde anlaşıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız