SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bohçacılar Cezaevi Yolunda!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hırsızlık suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılan bohçacı kadın, cezaevine 1 yaşındaki oğlu ile birlikte girdi.

Malatya Asayiş Şubesi İnfaz Bürosu ekipleri, Darende Asliye Ceza Mahkemesi'nin hırsızlık suçundan 10'ar ay hapis cezası verdiği D.Y. (26) ve S.G. (22) adlı bohçacı tabir edilen kadınları, Balaban kasabasında yakalayarak gözaltına aldı.

İnfaz Bürosu ekiplerince cezaevine teslim edilen bohçacı kadınlardan S.G., kocasının getirdiği 1 yaşındaki oğlunu da Malatya E Tipi Cezaevi'ne götürdü. Küçük çocuk, annesinin kucağında bir süre babasına bakakaldı.

Bu arada, Malatya'da son 2 gün içerisinde D.Y. ve S.G. ile birlikte 3 kadının hırsızlık suçundan aldıkları cezalar nedeniyle cezaevine konulduğu belirtilirken, tutuklananlar arasındaki K.D. adlı bohçacı kadının da cezaevine 6 aylık kızı ile birlikte girdiği kaydedildi.

Öte yandan, Malatya'da yine son 2 gün içerisinde K.Y., S.G. ve Z.K. adlı bohçacı kadınlar, hırsızlık yaparken suçüstü yakalanmaları nedeniyle tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Bohçacı kadınların daha çok gündüzleri evleri girip hırsızlık yaptıkları belirtilerek, vatandaşların bohçacı kadınlara karşı duyarlı olmaları istendi.

ESRAR OPERASYONU..
Bu arada, Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ve "Aslantepe" adı verilen operasyon kapsamında, Malatya ve İstanbul'da uyuşturucu pazarlanmasıyla ilgili olarak yapılan çalışmada 2 kilo 363 gram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgisi olduğu ileri sürülen M.A (29)., B.A. ( 29), Y.D (30) isimli şahısların Malatya'nın Doğanşehir Cezaevi'nde tutuklu olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Ş.K. (40) alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, M.E. (36) ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Firari şüpheli A.Ç.'nin (35) yakalanması için çalışmalara devam edildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız