SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boks Ligi 5. Hafta Karşılaşmaları Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-03-29 01:38:21
Boks Ligi 5. Hafta Karşılaşmaları Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Türkiye Boks Ligi dördüncü hafta müsabakaları 24-25 Mart 2018 tarihlerinde Mersin Servet Tazegül spor salonunda yapıldı. Ligde beşinci hafta müsabakaları 7-8 Nisan tarihlerinde Eski Malatya’daki Battalgazi Spor Salonu’nda yapılacak.

  Dördüncü haftada Cumartesi günü yapılan ilk gün müsabakalarında ringe çıkan İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Kulübü, Kayseri Birlik Gençlik Spor Kulübünü 8-1'lik skorla; Erzurum Gençlik Spor Kulübü Hatay Kocaçınar Spor Kulübünü 6-4'lük skorla mağlup ederek haftayı üç puanla kapatan kulüpler oldu. Günün son müsabakasında Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü,  Malatya Turgut Özal Spor Kulübünü 6-4 mağlup ederek ligdeki ilk üç puanını hanesine yazdırmış oldu.

  İkinci gün müsabakalarında ise Ankara Sağlık Spor Kulübü Mersin Büyükşehir Belediyesi Meski Spor Kulübünü 6-4; Fenerbahçe Spor Kulübü Ankara Aski Spor Kulübünü 8-2; Beşiktaş Jimnastik Kulübü ise Samsun İlkadım Belediye Spor Kulübünü aynı skorla 8-2 mağlup ederek haftayı galibiyet ile tamamlayan diğer kulüpler oldu.

   İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar sonucunda Fenerbahçe 12 puan ile liderliğini beşinci haftaya taşırken, Beşiktaş Jimnastik Kulübü aynı puanla ikinci, Hatay Kocaçınar Spor Kulübü 9 puan +12 avarajla üçüncü sırada tamamlamış oldular.

  Spor Toto Türkiye Boks Ligi beşinci hafta müsabakaları 7-8 Nisan Eski Malatya’da bulunan Battalgazi Spor salonunda yapılacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız