SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boks Liginde 3. Hafta Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-03-16 01:21:27
Boks Liginde 3. Hafta Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Türkiye Boks Ligi üçüncü hafta müsabakaları Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi  Spor salonunda yapılan müsabakalar ile gerçekleşti.

  Büyük çekişmelere sahne olan müsabakaların ilk gününde Mersin Büyükşehir Belediyesi Meski Spor Kulübü ile İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Kulübü arasında yapılan mücadele neticesinde İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Kulübü mücadeleden 5-4'lük skor ile 3 puanı alan taraf oldu. Günün diğer müsabakalarında Hatay Kocaçınar Spor Kulübü, Kayseri Birlik Gençlik Spor Kulübünü 6-2; Samsun İlkadım Belediye Spor Kulübü ise Erzurum Gençlik ve Spor Kulübünü 6-4'lük skor ile mağlup ederek üç puanı alan diğer iki takım oldular. Müsabakaların ikinci gününde ringe çıkan Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Fenerbahçe Spor Kulübü rakiplerini mağlup ederek üç puanı hanelerine yazdıran taraf oldular. Günün ve haftanın son müsabakasında Ankara Sağlık Spor Kulübü, Malatya Turgut Özal Boks Kulübünü 7-3 yenerek Boks Liginde ilk 3 puanını kazanmış oldu.

  Müsabakalar sonucunda Fenerbahçe Spor Kulübü artı 29 averaj ile liderliğe yükselirken, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ikinci, Hatay Kocaçınar Spor Kulübü ise üçüncü sırada yer alarak haftayı kapattılar.

  Ligin dördüncü hafta müsabakaları 24-25 Mart tarihlerinde Mersin Seyfi Alanya spor salonunda yapılacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız