SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boksör Hatice Avrupa Şampiyonu

0
Güncellendi - 2016-09-29 23:32:19
Boksör Hatice Avrupa Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Milli Boksör Hatice Akbaş, Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonluğunu elde etti.

Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası müsabakaları Türkiye’nin ev sahipliğinde Ordu’da yapıldı.

Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde Durugöl Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalara 21 ülkeden yaklaşık 200 bayan boksör katıldı. 23 sıklette düzenlenen şampiyonada en fazla katılım ise 23’er boksörle Türkiye ve Rusya’nın oldu.

Milli sporcu Hatice Akbaş, finalde rakibi Simran Kaur’u 3-0 yendi ve kendi sıkletinde Avrupa Şampiyonu oldu.

Türkiye, 6 altın, 2 gümüş ve 9 bronz olmak üzere, toplam 17 madalyayla şampiyonayı takım halinde ikinci olarak tamamladı. Rusya, toplam 20 madalyayla ilk sırada yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

hatice1

hatice3

hatice2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız