SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boksörlerin Hazırlıkları Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:55:34
Boksörlerin Hazırlıkları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı boksörler, 20-23 Eylül tarihlerinde Elazığ’da yapılacak olan turnuva müsabakalarının hazırlıklarını sürdürüyor.

Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi’nde boks antrenörleri Aziz Bayduz ve Kemal Kargın nezaretinde çalışan boksörler, turnuvada iyi dereceler elde etmek istiyor.

Malatya’nın 16 sporcuyla katılacağı turnuvayla ilgili açıklamada bulunan Boks İl Temsilcisi Hasan İşlek, “Türkiye Boks Federasyonumuzun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler ve Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonasına katılacak olan sporcularımız hazırlıklarını sürdürüyor. Sporcularımız, Türkiye şampiyonası öncesinde Elazığ’da yapılacak olan hazırlık maçlarına katılacak. Bu anlamda sporcularımız yoğun tempoda çalışıyor. Sporcularımızın hazırlık maçlarını en iyi şekilde değerlendirip, Türkiye şampiyonasına daha moralli katılacaklarına inanıyorum” dedi.

Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı ve Boks Antrenörü Aziz Bayduz ise turnuvadan iyi derecelerle dönmek istediklerini kaydederek, “Türkiye Boks Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler ve Kulüpler Arası Boks Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Elazığ’da yapılacak olan boks turnuvasına katılacağız. Kulübümüz ve Malatya karması olarak bu turnuvada 16 sporcumuz müsabakalara katılacak. Bu anlamda bize her desteği veren Boks İl Temsilcimiz Hasan İşlek’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı ile Spor Şube Müdürümüz Ömer Dağdelen’e de şükranlarımı sunuyorum. Turnuvadan iyi derecelerle dönerek, Büyükler ve Kulüpler Türkiye Boks Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız