SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bol Keseden Atmıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Beydağı'ndaki konuşmasında, popülizm yapmayacaklarını, önceliklerinin toplum menfaati olduğunu söyledi.

Çakır'ın propaganda çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Eczacılar odası ziyareti
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, Eczacılar odası yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ahmet Çakır; “Yerel seçimler münasebetiyle seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle eczacılar odasını da ziyaret ederek ilimizdeki sağlık sorunları ve çözüm önerileri noktasında yapılacak çalışmalarda eczacılarımızın da bulunacakları katkı ve önerilerini almak ve istişare etmek istedik” dedi.

Eczacılar odası başkanı Bülent köse ise yaptığı konuşmasında; “Ak Parti iktidarı döneminde sağlıkta dönüşüm adı altında gerçekleştirilen çalışmaların büyük bir bölümü başarıyla gerçekleşti. Diğer çalışmalarda inanıyorum ki başarıyla gerçekleşecektir. Bizler eczacılar odası olarak ilimiz için yapılacak sağlık alanlarındaki çalışmalarda talep edildiği taktirde görüş ve düşüncelerimizi bir dosya halinde sunarız” dedi.

* Malatya devlet hastanesi hasta ziyaretleri
Önceki gün Malatya beydağı devlet hastanesi ziyaretinden sonra bugünde Malatya devlet hastanesinde hasta ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, kadın kolları başkanı Emine Akkurt, katıldı. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu, hastalara karanfil ve çocuklara çikolata ikram edildi.

* Eğitim – bir-sen Malatya şubesini ziyaret
Daha sonra Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, Eğitim – bir-sen Malatya şubesini ziyaret etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren eğitim bir-sen Malatya şube başkanı Şahin Kayadauman, “Başbakanın Davos'ta göstermiş olduğu tavır ve duruş sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Mazlumların yanında, haklının yanında olan tüm tutum ve davranışların sürekli yanında ve arkasında olacağız, sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; “Adaletli, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, etkili ve verimli, kaliteli hizmet anlayışı temel ilkemiz olmuştur. Bu anlamda gerek sivil toplum kuruluşları gerekse halkımız bizleri sürekli ödüllendirmiştir bu ödüle layık olmak için duruşumuzdan ve hizmet anlayışımızda ödün vermeyeceğiz” dedi.

* Beydağı TOKİ mahalle toplantısı
Dün akşamki toplantı mahalle toplantısı Beydağı TOKİ konutlarında TOKİ iş merkezinde gerçekleştirdi. Toplantıya Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, il yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Ahmet Çakır konuşmasında; "Ak Parti her zaman ilklerin ve ilkelerin partisi olmuştur, olmaya devam edecektir. İşte Ak Partinin yaptığı hizmetlerden bir tanesi, beydağında bir alt merkez toki konutları biz popülizm yapmayacağız dedik, çamur siyaseti yapmayacağız dedik, ne yapacağız iş yapacağız, hizmet yapacağız. Bunları yaparken gücümüz nerde, işte gücümüz sizlersiniz, siz destek verdiğiniz sürece bu hizmetleri kimse engelleyemez. Bizim önceliklerimiz toplumsal menfaatler olacaktır, kişisel menfaatler toplumsal menfaatlerin önünde olamaz. Bakınız kentsel dönüşümde yapılacak olan çalışmaları da inşallah davul zurnalarla yapacağız. Buradan o bölge için verdiğimiz, söylediğimiz müjdeleri tekrarlayalım.
1. Değer tespitleri yeniden yapılacak
2. Tapusu ve tapu tahsisi olamayan evler tapuları varmış gibi işlem görecek.
3. Kentsel dönüşüm kapsamında alınacak evler % 45 indirimli hak sahiplerine verilecek
4. Kendi arsama kendim ev yaparım diyenlere imkân sağlanacak
5. O bölgede kirada oturanlara kolaylık sağlanacak
Ve Toki başkanımız en kısa sürede Malatya ya gelecek bütün bu çalışmalar hız kazanacak.

Biz, Ak parti'li olmayan belediyeleri de biliriz; bunlar geldiğinde hep yokluk gelmiştir, hep yoksulluk gelmiştir. Biz iş yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bol keseden atmıyoruz. Var olanı imkânları sonuna kadar, sizler için, Malatya için kullanmaya çalışıyoruz. Olmayan ütopik, ayakları yere basmayan projeleri söylemiyoruz. Var olmayanı nereden vereceksin? Bekâra karı boşamak kolaydır.”dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız