SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bol Şans

0
Güncellendi - 2016-08-19 01:50:23
Bol Şans
A- A+ PAYLAŞ

Deniz (Selim Gülgören) İstanbul'da bir arkadaşının barında şarkı söyleyerek geçinmekte, halinden memnun bir hayat sürdürmektedir. Bu hayat, babasının ani ölümüyle bambaşka bir seyre girer. Babasının cenaze işleri için doğduğu köye gider. Aslında çok uzun kalmaya niyeti yoktur, ancak köyde karşılaştığı Buse'den (Burçin Abdullah) çok hoşlanır. Üstelik köyde açık hava sineması işleten babasının ölümünün şüpheli tarafları vardır, bu nedenle sinemayı satın almaya karar verir. Ancak bu durum Deniz'i, Buse'den hoşlanan bir başka kişi, köyün kabadayısı Ümit ve belediye başkanıyla karşı karşıya getirecektir.

Vizyon Tarihi: 19 Ağustos 2016

Yapımı : 2016 - Türkiye

Tür : Dram , Romantik

Yönetmen : Gökhan Yılmaz

Oyuncular : Selim Gülgören , Burçin Abdullah , Atıf Emir Benderlioğlu , Sarp Bozkurt , Semra Dinçer

Senaryo : Gökhan Yılmaz

Yapımcı : Çetin Altan (i) , Doğu Yılmaz

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız