SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bolcal Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:01:46
Bolcal Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da vefat eden Malatya Gelişim Platformu (MAGEP) İcra Kurulu üyesi, işadamı Necdet Bolcal'ın (fotoğrafta sağ baştaki) cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum Dr. Abdullah Bolcal'ın oğlu olan, son 15 yıldır Ankara'da ikamet eden Bolcal, 40 gün önce rahatsızlanmış ve son olarak tedavi görmekte olduğu Gülhana Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'nde Cuma günü vefat etmişti.

63 yaşında vefat eden Bolcal, Ankara'daki Malatyalıların biraraya gelip Malatya ile ilgili çalışmalar yapmasında önemli katkı sağlayan bir isimdi.

Pazar günü öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilen Bolcal'ın cenaze törenine; ailesi, yakınları, Ankara'da bulunan Malatyalı işadamları ve bürokratlar, bazı emekli valiler, STK temsilcileri ile İstanbul ve Malatya'dan gelen dostları katıldı.

BATTALGAZİ ANTRENÖRÜNÜN KIZI VEFAT ETTİ..

Öte yandan, Malatya 1. Amatör Futbol Ligi takımlarından Battalgazi Belediyespor'un antrenörü İzzettin Köse'nin 16 yaşındaki kızı Elanur Köse, geçirmekte olduğu rahatsızlık sonucu vefat etti ve cenazesi kılınan namazın ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Köse'nin kızının ölümü nedeniyle amatör ligde bugün oynanması gereken Demirspor- Battalgazi Belediyespor maçı ertelendi.

FOTOĞRAF: Necdet Bolcal (sağ baştaki kırmızı kravatlı), hastalanmadan 1 gün önce, Malatyalı bürokrat Atilla Şahin'in hasta annesinin ziyaretine Ankara'daki bazı Malatyalılarla birlikte gittiklerinde çekilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız