SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölerek Değil Birleştirerek Yapmaya Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-31 05:11:30
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini (MGTC) ziyaret etti. Ağbaba burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ziyarette ilk olarak konuşan MGTC Başkanı Kemal Deniz, “Türkiye'nin içerisinden geçtiği süreci herkes biliyor ve yakından takip ediyor. MGTC’i olarak, biz her zaman sayın vekilimizi yanımızda gördük, arkadaşlarımızın ve kuruluşumuzun sorunları noktasında her zaman duyarlı oldu” dedi.

Daha sonra konuşan Ağbaba ise son günlerde yaşanan Kerkük’teki bayrak asma olayına değindi. Hiç hakkı olmayanların Kerkük’te bir işgal girişimi gerçekleştirdiğini belirten Ağbaba, “Ben daha önce Kerkük'te bulundum ve oranın yapısını biliyorum. Bu bir i işgaldir, bu orada yaşayan vatandaşların yok edilmesidir. Kerkük'teki insanlarla görüşüyoruz, onlar da isyan ediyor” şeklinde konuştu.

16 Nisan’da yapılacak olan yeni anayasa değişikliği halk oylamasına da değinen Ağbaba, “Biz, hayır kampanyasını bölerek değil, birleştirerek yapmaya çalışıyoruz. Bunun bir parti meselesinden öte bir memleket meselesi olduğunu görüyoruz. Gittiğimiz her yerde kendi düşüncemizi anlatıyoruz, kimseyi ayırmadan, kimseyi ötekileştirmeden ‘Hayır’ı madde madde anlatıyoruz. Kendi gerçeklerimizi, Hayırı anlatıyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cesamin ÖZKAN (7 yıl önce)
    Referandum süreci içerisinde Veli Ağbabanın ortalıkta gözükmemesini genel merkeze önereceğim. Bırakın olumlu katkı koymasını zarar üretmektedir. Bu yanını zaten Malatya'da sürekli CHP oylarını düşürmesi ile kanıtlamıştır. Malatyanın tek vekili olmakla övünen, muhalefette olan bir partinin 15 yıldır ikinci vekiline partiye kazandıramayan hatta mevcut oyları düşüren bir adamın seçim dönemlerinde ortalıkta gözükmemesi partisi adına yararlıdır. Siyasette başarısız olanların çekilmesi kadar daha başka erdemli bir davranış olamaz. Milletin geleceği ile oynamak hem ayıptır hemde ilkesizliktir.
    0
    0
    Yanıtla