SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölge Ayrımı Yapmıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:17:00
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Melekbaba Mahallesi Bade sokaktaki yol açma, genişletme ve kaldırım yenileme çalışmalarını Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Melekbaba mahallesinde imar yollarının açılmasına yönelik başlatılan çalışmaların tamamlandığı zaman çok modern bir görüntünün ortaya çıkacağını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Hizmet sınırlarımız içerisinde yer ve bölge ayrımı yapmadan tüm mahallerimizi güzel bir görüntüye ulaşması için çaba sarf ediyoruz. Melekbaba mahallemizde imarda onbeş metre olarak gözüken ancak kullanımı beş metreye kadar düşen Bade sokaktaki yolun öncelikle alt yapı ve teknik analizleri ekiplerimiz tarafından yapıldı. Muhtar Ali Demir ve burada yaşayan vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde gerekli muvaffakiyetlerin verilmesi ve yol kenarındaki düzenlemelerinde yapılmasıyla birlikte yol genişletme, asfaltlama ve kaldırım yapım işine ağırlık vermeye başladık. Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ ekiplerimizin bu bölgedeki içme suyu şebeke boru hattı çalışmaları vesilesiyle bizde çalışmalarımızı erkene aldık. İçme suyu şebeke hattının döşenmesinden sonra yol kenarındaki istinat duvarlarını da biz yapacağız. Mahalle halkının oldukça rahatsız olduğu bu yolun genişletilmesi, asfaltlanması, kaldırımların yapılması ve perde duvarın da yerleştirilmesinden sonra mahallemize yakışan modern bir görüntü ortaya çıkacaktır. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim, mahallemize şimdiden hayırlı olsun” dedi. 

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “MALATYA’NIN TÜM YERLEŞİM ALANLARI EŞİT HİZMET ALIYOR”

Milletvekili Mustafa Şahin, Melekbaba Mahallesinde devam eden hizmetlerden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesine teşekkür etti.

Malatya’nın tüm yerleşim alanlarının AKP iktidarında aynı ölçüde hizmet aldığını ifade eden Milletvekili Şahin, “AK Parti döneminde çevre yolunun üst tarafı nasıl hizmet alıyorsa alt kısmıda aynı hizmeti almaya devam ediyor. Melekbaba mahallemizin Bade sokağında imarda 15 metre olarak gözüken ancak 5 metreye kadar kullanımı olan yolun hem genişletilmesi hem de içme suyu şebeke boru hattının döşenmesiyle ilgili Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi, Muhtarlar ve mahalle sakinleri el ele verip buradaki bir takım sıkıntıları bertaraf etmeye çalışıyorlar. Yolun hizmete açılmasıyla trafik akışı daha rahatlayacak ayrıca mahalle sakinlerinin sıkıntıları ortadan kalkmış olacak. Bölgemize ayrıca sağlıklı ortamlarda su ihtiyacının ulaştırılmasını sağlamak için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan kanala MASKİ Müdürlüğü ekipleri içme suyu şebeke borularının yerleştirme çalışmalarına devam ediyorlar. Döşenen borular sayesinde 7-8 mahallenin su sıkıntısı tamamen ortadan kalkmış olacak ve halkımızın su sorunu giderilmiş olacak. Yolun genişletilmesi, perde duvarların örülmesi ve su borularının yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasından sonra Melekbaba mahallesi çok güzel bir hizmete kavuşmuş olacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve çalışmaları sürekli takip eden Muhtar Ali Demir ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

MUHTAR ALİ DEMİR,”MAHALLEMİZ ÖZLEM DUYDUĞU HİZMETLERE KAVUŞUYOR”

Melekbaba Mahallesinin özlem duyduğu hizmetlere kavuştuğunu dile getiren Muhtar Ali Demir, “Bağlantıyı sağlayan bu yolumuz minibüs güzergâhı olmasının yanı sıra çok dar olması sebebiyle sağlıklı bir hizmet veremediği gibi bu ağır yükü kaldıramıyordu. Trafik yoğunluğunun artması nedeniyle sık sık trafik kazaları yaşanıyor ve vatandaşlarımız bu durumdan rahatsız oluyordu. Bizde hem yolumuzun genişletilmesi hem de su sıkıntımızın çözülmesi için ilgili yerlere taleplerimizi ilettik. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi sorunlarımıza duyarsız kalmayarak hem yolumuzu genişletiyorlar hem de iki trilyonluk bir yatırım olan içme suyu şebeke boru hattını yerleştirme işlemini ilk kez mahallemizde başlatıyorlar. Mahallemizin özlem duyduğu hizmetlere kavuşması hepimizi mutlu ediyor. Çalışmaları yerinde takip eden Milletvekilimiz Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve içme suyumuzun daha sağlıklı ulaşması için boru hattı döşeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü yetkililerine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim” dedi. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Müdürlüğü ekiplerinin aynı sokakta sürdürdüğü içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını takip ederek yetkililerden bilgi aldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız