SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölge Halkına Söz Veriyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Mardin'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafı gezerek halkın sorunlarını dinledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP İl Teşkilatı tarafından organize edilen etkinliğe katılmak üzere Mardin'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mardin Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Çarşıda karşılaştığı vatandaşlarla el sıkışarak sorunlarını dinleyen Kemal Kılıçdaroğlu, 75 yaşındaki Halime Yavuz adlı kadının barışın sağlanması yönündeki taleplerini dinledi. CHP İl Başkanı Mehmet Kılıçarslan'dan Kürtçe konuşan Yavuz'un konuştuklarını tercümesini dinleyen Kılıçdaroğlu, "Ülke içine de ülke dışına da barışın CHP iktidarıyla geleceğinin sözünü sizin şahsınızda bütün bölge halkına veriyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'na, çarşı esnafını ziyareti sırasında yöreye özgü halka tatlı ikram edildi. İkramı geri çevirmeyen Kılıçdaroğlu, beraberindeki Genel Başkanı Yardımcısı Gürsel Tekin ile birlikte tatlıyı yedi. Mardin Sakatlar Derneği Başkanı Hasan Anuk'u da ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na, Başkan Anuk tarafından gümüş tesbih hediye edildi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra kadınlar günü etkinliklerinin yapıldığı Atatürk Kapalı Spor Salonu'na geçti. Kılıçdaroğlu, Elazığ, Malatya, Mersin, Adana, Urfa, Şırnak ve diğer bölge illerinden gelen partililerin olduğu 750 kişilik salonda vatandaşlara hitap etti. Salonun çoğunun erkekler tarafından doldurulması dikkat çekti.

Spor salonunda CHP'nin aile sigortası olarak ailelere vereceği açıklanan 600 liralık aile sigortasıyla ilgili 13 dakikadan oluşan ve aile sigortasının Kürtçe, Türkçe ve Arapça olarak anlatıldığı film izletildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız