SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölge İçin Proje Yapılmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, TESK Yönetim kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Keskin, Fırat Kalkınma Ajansı'ndan esnaf ve sanatkara yönelik çalışmalarda beklediklerini de söyleyerek, bölgenin öne çıkmasının çok önemli olduğunu belirtti. Keskin, "Sizleri yakından takip ediyoruz. Güzel çalışmalarınız var. Esnaf ve sanatkarlar kesimi üzerinde de etüt çalışmalar yaparak değişim ve dönüşüme katkı sunmanızı bekliyoruz. Esnaf camiasından çıkan gençlerimizin bu şekilde devletine ve milletine hizmet etmesi bizleri sevindiriyor. Bölgemiz için öncelikli olarak proje yapılması çok önemli. Devlet Bakanımız sayın Cevdet Yılmaz'ında bölge insanı olması da ayrıca önemli" dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva da, "Başkanımıza sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin ve ekonomimizin can damarları esnaflarımızdır. Kalkınma Ajanları belki biraz daha sanayiye dönük, daha büyük tacir dediğimiz kesimlere yönelik bir kurum olarak algılanıyor, Ama, aslında ajans kuruluş amacı bölgesel, sosyal ve ekonomik alanlarda çalışmalar yapmaktır. Her şeyin özü insandır. Kalkınma Ajansı bölgedeki bütün sosyal ve ekonomik anlamdaki çalışma yürüten bütün kurumların her alanda paydaşlarımız olması lazım. Biz kalkınmayı bir bütün olarak ele alıyoruz. Her hangi bir kesime odaklanmış değiliz. Önce illerimize, sonra bölgemize ve sonrada ülkemiz adına güzel ve başarılı projelerde inşallah hep birlikte oluruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız