SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölge Lideri Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, milletvekillerinin de katıldığı seçim çalışmalarını sürdürdü ve yaptığı konuşmalarda Malatya'yı bölge lideri bir il durumuna getireceklerini söyledi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin olarak partisinin yayınladığı bülten şöyle:

"* Akpınar esnaf ziyareti
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, önemli olan insanlara yüreğinizle gitmeniz. Biz Ak parti olarak bunu yapıyoruz, yapabileceğimize evet, yapamayacağımıza hayır demesini biliyoruz. Mevcut şartları, olacakları ya da olamayacakları halkımız en az siyasiler kadar biliyor. Onun için havanda su dövmenin anlamı yok dedi.

Yaptığı esnaf ziyaretlerinde büyük destek gören Çakır’a esnaflar sonuna kadar yanınızdayız, büyük düşünüyoruz, gücünüz eksilmeyecek diyerek, güç birliğini hizmete dönüştürecek adrese ilgi ve desteğimiz sürecek dediler.

* Kadın girişimciler gurubunu ziyaret
Ahmet Çakır, kadın girişimciler gurubu derneğini ziyaret etti. Ziyarette belediyelerin işi sadece yol, su, kanalizasyon değil, yaşlılar, kimsesizler, kadınlar, çocuklar, gençler olmak üzere her konuda çalışma yapmak zorundadır. Sosyal belediyecilik projelerimiz, Kültür projelerimizde diğer başlıklarda olduğu gibi önemsediğimiz başlıklarımız olacaktır dedi.

* Cemal Gürsel Mahallesi ve Yeşiltepe koşu mahallesi
Dün akşam ilk olarak cemal gürsel mahallesinde daha sonra yeşiltepe koşu mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısı gerçekleştirildi. Cemal Gürsel mahallesindeki toplantıya belediye başkan adayı Ahmet Çakır’ın yanında milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahid Fındıklı ve il başkanı Mustafa Şahin katıldı. Daha sonra Yeşiltepe koşu mahallesindeki toplantıya belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Mehmet Şahin ve il başkanı Mustafa Şahin katıldı.

Ahmet Çakır konuşmasında; Özellikle ulaşım alanında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çevre düzeni planı ve nazım imar planı, trafik - ulaşım master planı, raylı sistem, kuzey ve güney kuşak yolları, çevre yolunda alt geçitler ve üst geçitler, kuzey veya güney çevre yolu olmak üzere ulaşımda gerçekleştirilecek projeler ile trafik sorununu çözülecek.

Diğer başlıklarda gerçekleştirilecek projelerle ilimizi hep birlikte bölgemizin lideri yapacağız. İlk olarak idari yapılanma ile başlayacağımız, çalışmalarımızın diğer proje başlıkları şu şekilde olacak; Yeniden yapılanma projelerimiz, Sosyal belediyecilik projelerimiz, Kültür projelerimiz, Fiziki kalkınma projelerimiz olmak üzere bu alt başlıklarda topladığımız toplam 50 proje ile beş yıldızlı bir hizmet gerçekleştireceğiz dedi.

Mustafa Şahin konuşmasında; Ülkemizde yaşanan olayları ve gelinen noktayı hep birlikte yaşıyoruz. Kimlerin Ak partiyi zayıflatmak için ne kadar çirkin çalışmalar yaptığını gördükçe hayretler içerisinde kalıyoruz. Ama biz yılmadan yorulmadan emanetinizi gururla taşıyoruz, taşımaya devam edeceğiz. Sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Biz yola çıkarken ne dedik, biz bu millete efendi olmaya değil, bu milletin hizmetkârı olmaya geldik dedi.

Ömer Faruk Öz konuşmasında; biz ayırımcılık yapmadan hizmette eşit bir anlayış ile yolumuza devam edeceğiz. Söylenen dedikodularla işimiz yok biz, seçim sloganlarımızda da söylüyoruz işimiz hizmet, gücümüz sizlersiniz. Biz yaptıklarımıza ve yapacaklarımıza bakacağız bizim mevki ve makam hırsımız yoktur. Allah nasip eder, siz destek olursanız, olur etmezse yapacak bir şey yok. Bizim derdimiz koltuk değil, Malatya’ya hizmettir dedi.

Mucahid Fındıklı Konuşmasında; Millete karşı boynumuz kıldan incedir. Millet bize destek verdikçe bize ulaşan bu güç bu kadrolar ile hizmete dönüşecektir. Geçmişte bu millet neler yaşadı hepimiz biliyoruz. Bugün geçmiş günlerin beceriksizliğinin faturasını ödüyoruz dedi.

Mehmet Şahin konuşmasında; Başbakanımız Malatya’ya seslenerek, başkan adayımızı size emanet ediyorum demişti, şimdide biz buradan başbakanımıza sesleniyoruz. Sayın başbakanım biz senin emanetine sahip çıkacağız. 30 Mart sabahı Ak kadrolar güçlenerek oynanan tüm oyunları sizlerin desteğiyle bozarak yeniden hizmetine devam edecektir dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız