SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Müdürlüğü Malatya'ya

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık İşleri Bölge Müdürlüğü'nün açılması konusunda girişimlerde bulunduklarını söyleyan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, " Sayın bakanımız, sayın müsteşarımız ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı sayın Fatih Açar ile görüştüm ve İnşallah Malatya'ya Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık İşleri Bölgesi'ni kazandırıyoruz." ifadelerini kullandı. 
 
"MÜJDEYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM"
 
Kendiside eczacı olan Milletvekili Çalık,  Eczacılar Odası Başkanı Tahir Özelçi'yi ziyaret etti. Çalık,  "Kamu iskontolarıyla, stok zararlarıyla bundan sonra yaşanacak sıkıntılarla ilgili ve son dönemde eczanelerimizin yaşamış olduğu maddi krizler dahil olmak üzere hangi çözüm önerilerini getirebileceğimiz konusunda oda başkanımız ve meslektaşlarımızla konuşma imkanı bulacağız. Bugün burada sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Oda başkanımız Tahir Özelçi aradığında, 'Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık İşleri 12 bölgeye ayrıldı ve bu 12 bölge içerisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hiç bir bölge yok. Bu bölgeyi bizim Malatya'ya almamız gerekiyor. Bende hemen sayın bakanımız, sayın müsteşarımız ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı sayın Fatih Açar ile görüştüm ve İnşallah Malatya'ya Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık İşleri Bölgesi'ni kazandırıyoruz. Bu konuda Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanımız Fatih Açar sözünü verdi. Bu müjdeyi de odamıza veriyorum" dedi. 
 
"HASSASİYET GÖSTERDİNİZ"
 
Eczacılar Odası Başkanı Tahir Özelçi'de yaptığı konuşmada, "Sağlık Merkezi olmaya aday olmuş Malatya'mıza Sosyal Güvenlik Kurumu Bölge Müdürlüğü'nün kurulması bizim için çok önemliydi. Teşekkür ederiz. Konuya hassasiyet gösterdiniz. Gerçekten Malatya'mız ileride Sağlık Başkenti olduğunda, Sağlık Serbest Bölgesi olduğunda çok önemli katkı sağlayacak bu bölge müdürlüğü. Bende şahsınızda Başbakanımıza ve AK Parti yetkililerine bu konuda teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Eczacılar Odası Başkanı Tahir Özelçi , eczacıların sorunlarına yaklaşımından ve desteklerinden dolayı Milletvekili Çalık'a bir teşekkür plaketi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız