SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Müdürü Açıkta, Cemaat Okulları Kapatıldı

0
Güncellendi - 2016-07-23 15:24:44
Bölge Müdürü Açıkta, Cemaat Okulları Kapatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Valilikten, Cuma günü saat 18.15'de yapılan açıklamada, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürünün de, FETÖ kapsamında açığa alındığı, ayrıca okul, dershane,yurt vb. olmak üzere 20 eğitim kuruluşunun kapatıldığı duyuruldu.

Valiliğin, konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARINA YÖNELİK OLARAK İLİMİZDE YÜRÜTÜLEN OPERASYONLAR VE ÇALIŞMALAR

FETÖ/PDY Terör Örgütü Mensuplarına yönelik olarak İlimizde bu gün (22 Temmuz 2016 Cuma günü) saat 18.00 itibari ile yapılan operasyonlar ve çalışmalar gereğince;

Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğünde;

(1) Bölge Müdürü açığa alınmıştır.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde;

(1) Eğitim Uzmanı ve (1) memur açığa alınmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce de,

(5) Özel Okul, (1) Özel Kurs (6) Özel Öğrenci Yurdu ile (8) Özel Dershane olmak üzere (20) kurum hakkında kapatma işlemi yapılmıştır.

Kamuoyunun Bilgisine sunulur."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali (7 yıl önce)
    özel rahime batu ve özel turgut özal ilkokulu
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    Görevden alınan emniyet müdürü generalleri isimleri ile biliyoruz ama burada görevden alınan kıytırık müdürlerin adı yok.Yazın bilelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir dost (7 yıl önce)
    Şu okulların isimlerinide yazsanız bir zahmet
    0
    0
    Yanıtla