SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Müdürünün 'Fırça' İsyanı!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:22:09
Bölge Müdürünün 'Fırça' İsyanı!
A- A+ PAYLAŞ
Bingöl Valiliği 2012 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Karayolları 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Ali Bayram’ın hizmet konusundaki tepkisine maruz kalınca görev alanındaki tüm illerde herkesten fırça yediğini söyledi. 
 
Bingöl Valiliği 2012 yılı 3’ncü dönem il koordinasyon kurulu toplantısı İl Valisi Mustafa Hakan Güvençer Başkanlığı’nda valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Karayolları 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Ali Bayram’ın; “1974 yılından beri oda başkanlığı yapıyorum, Karayolları Bölge Müdürlüğünden şikayetçiyim. Çünkü Bingöl ili Elazığ ve Malatya’ya oranla yok denecek kadar hizmet alıyor. Milli servet heba edilerek gereken hizmetler yapılmıyor, ben bunu yapana vatan haini derim” sözlerine tepki göstererek, görev alanındaki tüm illerde herkesten fırça yediğine yönelik sitemde bulundu.
 
“KOMŞUNUN TAVUĞU, KOMŞUYA KAZ GÖRÜNÜR”
Oda Başkanı Bayram’ın çıkışına “Komşunun tavuğu, komşuya kaz görünür” atasözüyle cevap veren Bölge Müdürü Özendi , “Yaklaşık bir ay önce göreve başladım. Daha 11 günlük bölge müdürüyken gittiğim Malatya ilinde buna benzer bir tepkiyle karşılaştım. Malatya’da il genel meclis üyelerinden oda başkanlarına, belediye başkanlarından sayın valiye kadar herkesten fırça yedim. Karayolları 8.Bölge Müdürlüğünün Malatya’yı dikkate almadığını, Malatya’nın Bingöl, Elazığ, Tunceli ve Adıyaman’a oranla hizmet almadığını öne sürdüler. Birkaç gün sonra Tunceli’ye gittik, burada da aynı şekilde Tunceli’ye üvey evlat muamelesi yapıldığını ve bütün hizmetin Elazığ ile Malatya’ya gittiğini söylediler. Tunceli’deki toplantıdan sonra Elazığ’a gittik, Elazığ’daki toplantıda da fırça yedik. Karayolları Bölge Müdürlüğü Elazığ’da olduğu halde tüm yatırımların Bingöl, Tunceli ve Malatya’ya yapıldığını söyleyip tepki gösterdiler. Şimdi de Bingöl’de aynı tepkiyi Ali bey gösterdi. Biz bölge müdürlüğü olarak gittiğimiz her yerde fırça yiyoruz. Bingöl yatırım almıyor demek haksızlıktır. Son 50 yılda Bingöl’de yapılan toplam yol mesafesi 5 kilometreyi geçmezken sadece 2003-2012 yılları arasında 105 kilometre yol yapıldı ve bunun 250 kilometreye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.
 
VALİ GÜVENÇER ORTAMI YUMUŞATTI
Bölge Müdürü Özendi’nin bu çıkışının ardından söz alarak ortamı yumuşatan Vali Güvençer, Oda Başkanı Bayram’ın bu tür toplantıların baharatı olduğunu ve Bayram ile kendi düşüncesinin örtüştüğünü söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız